Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook

Expeditie Alkmaar

Een educatief en spannend programma waarbij in teamverband proeven uitgevoerd moeten worden. Met deze proeven kunnen de teams punten verdienen. Met de punten kan geboden worden op extra hulpmiddelen die zij tijdens hun expeditie kunnen gebruiken. Expeditie Alkmaar is een leuke variant op het welbekende programma Expeditie Robinson.

Expeditie Alkmaar is gericht op precisie, snelheid, teambuilding en doorzettingsvermogen. Overlevingsdrang en creativiteit worden op de proef gesteld. Welk team wordt met de juiste tactiek en techniek winnaar van de dag?

De teams starten met het bedenken van een identiteit voor het team. Daarna gaan de teams op expeditie en worden de proeven uitgevoerd. Onderdelen die aan bod kunnen komen tijdens Expeditie Alkmaar zijn de obstacle run, levend mijnenveld, een waterleidingsysteemproef en boogschieten. Bij warm weer zullen er waterelementen worden toegevoegd zoals vlotten bouwen of de populaire zeephelling.

Expeditie Alkmaar kan als losse activiteit, maar kan ook in combinatie met andere activiteiten worden geboekt. Bijvoorbeeld:

Archery Tag:+ €14,- per persoon+ 1 uur
Blaaspijpschieten:+ €5,- per persoon+ 0,5 uur
Nu reserveren