Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook

SurvivAlkmaar

Met survivalrun en obstaclerun kun je het hele jaar door buiten sporten. Daar kun je bij vereniging SurvivAlkmaar ook perfect voor trainen. Op Outdoorpark Alkmaar trainen zij drie keer per week op eigen hindernissen. De training wordt gegeven door gekwalificeerde trainers aan sporters van echt ieder niveau.

Lange stukken hardlopen op de weg niks voor jou? Bij SurvivAlkmaar combineer je hardlopen met hindernissen en ontdek je kracht en techniek in jezelf die je misschien nog niet kende. Een basisconditie is prettig om te hebben voor je begint maar ervaring met touwklimmen hoef je niet te hebben. Dat leer je wel, binnen een paar weken beweeg ook jij je soepel van touw naar touw. Daag jezelf uit om een fysiek en mentaal hoger niveau te bereiken en kom trainen bij SurvivAlkmaar!

Trainingen

Trainingen voor volwassenen zijn op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur, donderdag van 19.30 tot 21.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Voor de jeugd vanaf 10 jaar is er training op zaterdag van 9.30 tot 10.30. Je kunt ook eerst een keer vrijblijvend meetrainen op een dinsdag of donderdag voor volwassenen of op zaterdagochtend voor jeugd.

Kijk voor alle informatie op www.survivalkmaar.nl