Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook

Obstacle Run Training

Ben je een ervaren runner, ga je voor het eerst meedoen aan een obstacle run of wil je een keer sfeer proeven? De verschillende trainingen zijn geschikt voor iedereen.

Elke dinsdagavond worden er Obstacle Run Trainingen gegeven en is er de mogelijkheid om zelf je technieken te verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld één les komen volgen bij onze ervaren trainster of meerdere na elkaar. De lessen staan op zichzelf en zijn niet aan elkaar verbonden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf te komen trainen zonder begeleiding. Er zullen twee soorten trainingen plaatsvinden:

Recreant:
Op dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur kunnen recreanten een training komen volgen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Hier leer je de kneepjes van een obstacle run kennen en zullen verschillende technieken worden behandeld. Denk aan onder andere touwklimmen, Cat Crow, Schippersslag en Monkey Bars. Tijdens deze training is de mogelijkheid om vragen te stellen en om de technieken te oefenen, het laatste half uur kan je zelfstandig oefenen.

Zelfstandig:
Heb je al wat meer ervaring? Dan kun je van 20.00 tot 21.00 zelf komen trainen. Tijdens dit uur ben je vrij om gebruik te maken van onze obstakels.

Openingsactie:
De kosten voor de training Recreant bedraagt tijdens de openingsmaanden €8,50 p.p.
De kosten voor de training Zelfstandig bedraagt tijdens de openingsmaanden €5,- p.p.

Per lesgroep kunnen er maximaal 20 personen deelnemen van minimaal 16 jaar oud. De volgende data zijn bekend:

Dinsdag 12 september 2017 Dinsdag 19 september 2017
Dinsdag 26 september 2017 (gaat helaas niet door)
Meld je hier aan

Komen de genoemde data je niet uit of is het je helaas niet gelukt een plekje te bemachtigen? Laat je mailadres achter, dan zullen wij contact opnemen als er nieuwe groepen starten of als er een plekje in één van de trainingen beschikbaar vrij komt.

Ik laat mijn mailadres achter