Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Tour de Alkmaar

De activiteit die jullie gaan ondernemen heet Tour de Alkmaar en is een interactieve en spannende manier om de stad te ontdekken. Het is een perfecte activiteit voor een dagje uit met vrienden, familie of collega’s.

Tijdens Tour de Alkmaar krijgen jullie een kaart en een lijst met opdrachten. Jullie kunnen zelf kiezen welke route jullie nemen en welke opdrachten jullie uitvoeren. Bij elke opdracht moet er een selfie of video gemaakt worden, waarbij jullie punten kunnen verdienen. Sommige opdrachten zijn makkelijker dan andere, maar hoe moeilijker de opdracht, hoe meer punten jullie kunnen verdienen.

Het mooie aan Tour de Alkmaar is dat jullie de stad op een unieke manier leren kennen. Jullie worden uitgedaagd om goed om je heen te kijken en de verborgen pareltjes van Alkmaar te ontdekken. Tijdens de tour komen jullie langs bekende bezienswaardigheden, maar ook langs minder bekende plekken die minstens zo interessant zijn.

Tour de Alkmaar is geschikt voor alle soorten groepen en is een perfecte activiteit voor bedrijven en vriendengroepen die hun teambuilding willen verbeteren. Het spel kan op maat worden gemaakt, zodat het perfect aansluit op de wensen en behoeften van jullie groep.

Kortom, Tour de Alkmaar is niet alleen een leuke activiteit, maar ook een ideale manier om de teambuilding te verbeteren en een hechtere groep te worden. Reserveer nu en beleef een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier!

Praktische informatie

  • Prijs: € 20,- per persoon
  • Duur: 2,5 uur
  • Aantal personen: vanaf 12 personen