Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Stef Stuntpiloot

Outdoorpark Alkmaar introduceert een nieuwe activiteit: Mega Stef Stuntpiloot. In navolging van het populaire bordspel, waarbij Stef rondjes vliegt op jacht naar munten, is het nu mogelijk om dit spel te spelen op ons park!

Spelregels
De regels van Mega Stef Stuntpiloot zijn eenvoudig. Bij de start krijgen alle spelers in totaal drie kippen. Het gaat er om de kippen van de tegenstander zo snel mogelijk van het dak van de schuur te laten vallen. Om dit te bereiken, schakel je de hulp in van Stef Stuntpiloot. Door middel van een wip probeer je Stef op de kip van de tegenstander te laten landen. Landt Stef bovenop een kip, dan valt deze van het dak. Maar let op: je moet de wip wel op het juiste moment omhoog duwen! Je wint het spel als je eigen kippen zo lang mogelijk blijven staan. Het winnende team ontvangt een prijs.

Voor wie?
Mega Stef Stuntpiloot is leuk voor jong en oud. Iedereen vanaf vier jaar kan meespelen. Broertjes, zusjes, ouders of opa’s en opa’s; dit spel staat garant voor super veel plezier met elkaar. Ook voor volwassenen is dit spel een absolute aanrader! Mega Stef Stuntpiloot is ideaal te combineren met teambuildingsopdrachten, of als leuke afsluiter.

Nu reserveren