Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Obstacle Run Clinic (16+)

Ben jij wel in voor wat uitdaging? Kom met je vrienden of collega’s naar Outdoorpark Alkmaar en trotseer de obstakels van de Obstacle Run. Op ons terrein is een speciaal parcours gecreëerd met obstakels op verschillende niveaus. Zowel de recreant als de geoefende runner kan bij ons terecht. Geen zin om vies en nat te worden? Volg dan de droge route!

Maak kennis met obstakels, leer basistechnieken om deze te bedwingen, verbeter je kracht en uithoudingsvermogen en daag je vrienden en/of collega’s uit. Heb jij je ingeschreven voor evenementen als Mud Masters of de Strong Viking Run? Outdoorpark Alkmaar is de ideale locatie om te komen trainen.

Let op: tijdens deze clinic staat het aanleren van de technieken centraal. Je leert écht hoe je met meer techniek en minder energieverspilling de meest lastige obstakels kunt overwinnen!

Training

Wij bieden speciale clinics aan voor groepen vanaf 8 personen. Natuurlijk kun je ook een losse training volgen. Wij bieden wekelijks een training aan. Bekijk ons trainingsaanbod op deze pagina.

Nu reserveren