Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Dag arrangementen

Dagje weg in Alkmaar? Outdoorpark Alkmaar biedt diverse mogelijkheden voor dag arrangementen. Een uitje op Outdoorpark Alkmaar is een spetterend avontuur en kan gecombineerd worden met activiteiten uit onze prachtige omgeving. Een andere aanvulling voor een dag arrangement? De mogelijkheden tot programma’s op maat bij Outdoorpark Alkmaar zijn vrijwel eindeloos.

De genoemde prijzen zijn exclusief horeca. Een lunch, barbecuebuffet of een borrel toevoegen aan jullie arrangement? Vraag naar de mogelijkheden.

Outdoor arrangement | € 35,50 per persoon

Expeditie Alkmaar is een leuke variant op het welbekende programma Expeditie Robinson en is voor iedereen toegankelijk. Een educatief en spannend programma waarbij in teamverband proeven uitgevoerd moeten worden. Met deze proeven kunnen de teams punten verdienen en het winnende team ontvangt een leuke prijs.

Na Expeditie Alkmaar is er een mogelijkheid tot een uitgebreid lunchbuffet (excl.). Hierna starten jullie met Footgolf. Footgolf is een leuke combinatie tussen golf en voetbal. Je speelt het spel daarom ook niet met je handen maar met je voeten! Het doel van het spel is dat je de bal met zo min mogelijk trappen, langs diverse obstakels en hindernissen, zo dicht mogelijk nabij ‘the Flag’ speelt.