Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook

Dag arrangementen

Dagje weg in Alkmaar? Outdoorpark Alkmaar biedt diverse mogelijkheden voor dag arrangementen. Een uitje op Outdoorpark Alkmaar is een spetterend avontuur en kan gecombineerd worden met activiteiten uit onze prachtige omgeving. Een andere aanvulling voor een dag arrangement? De mogelijkheden tot programma’s op maat bij Outdoorpark Alkmaar zijn vrijwel eindeloos.

De genoemde prijzen zijn exclusief horeca. Een lunch, barbecuebuffet of een borrel toevoegen aan jullie arrangement? Vraag naar de mogelijkheden.

Outdoor arrangement | € 35,50 per persoon

Expeditie Alkmaar is een leuke variant op het welbekende programma Expeditie Robinson en is voor iedereen toegankelijk. Een educatief en spannend programma waarbij in teamverband proeven uitgevoerd moeten worden. Met deze proeven kunnen de teams punten verdienen en het winnende team ontvangt een leuke prijs.

Na Expeditie Alkmaar is er een mogelijkheid tot een uitgebreid lunchbuffet (excl.). Hierna starten jullie met Footgolf. Footgolf is een leuke combinatie tussen golf en voetbal. Je speelt het spel daarom ook niet met je handen maar met je voeten! Het doel van het spel is dat je de bal met zo min mogelijk trappen, langs diverse obstakels en hindernissen, zo dicht mogelijk nabij ‘the Flag’ speelt.

Cultureel arrangement | Vanaf € 49,50 per persoon

Na aankomst op Outdoorpark Alkmaar gaan jullie onder begeleiding de strijd aan tijdens het uitdagende programma van Expeditie Alkmaar, een educatief en spannend programma waarbij in teamverband proeven uitgevoerd moeten worden

Ondertussen worden de Kick-Bikes klaargezet en vertrekken jullie na de Expeditie richting het centrum van de kaasstad. In het centrum van Alkmaar aan het Waagplein bezoeken jullie het prachtige monumentale Waaggebouw waar jullie worden rondgeleid.

Rondvaart arrangement | Vanaf €52,50 per persoon

Op Outdoorpark Alkmaar gaan jullie de strijd aan tijdens het altijd uitdagende Expeditie Alkmaar. In teams zal er gestreden worden voor de winst; verzamel punten door in teamverband te presteren! Hierna is de mogelijkheid tot een uitgebreid lunchbuffet (excl.).

Na de lunch zal de rondvaart starten vanaf de Vaart, achter het Outdoorpark. Deze prachtige rondvaart door de grachten van Alkmaar zal 1,5 uur in beslag nemen. Natuurlijk is er voor een meerprijs een bezoekje aan bijvoorbeeld het kaas-, stedelijk- of biermuseum mogelijk.

SKEEF arrangement | Vanaf € 57,50 per persoon

Cable ski (waterskiën | wakeboarden) is een sport die zowel jong (vanaf 8 jaar) als oud aanspreekt. Cable skiën is nog leuker met zijn allen! Na een uitgebreide instructie zullen jullie het water opgaan. Vanaf het eiland heb je een goed zicht op de baan en kun je ook even relaxen en genieten van de mooie omgeving.

Na het waterskiën is er de mogelijkheid tot een lunch (excl.). Na de lunch vertrekken jullie op een Kick-Bike door de Oudorperpolder om vervolgens op Outdoorpark Alkmaar aan te komen. Hier zullen jullie na wat lekkers deelnemen aan het twee uur durende Expeditie Alkmaar. Achteraf kunnen jullie op locatie lekker barbecueën (excl.).