Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Gratis Sport & Spel

Alkmaar Sport organiseert van maandag 4 januari 2021 tot vrijdag 5 februari 2021 Sport & Spel op Outdoorpark Alkmaar. Kinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen zich uitleven op de robuuste obstakels en tijdens de vele activiteiten op het overzichtelijke Outdoorpark. Sport & Spel vindt plaats van 13.00 - 14.30 uur en van 15.00 - 16.30 uur. Deelname is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ouders mogen door de coronamaatregelen het park niet betreden.

Uitrazen op het Outdoorpark

Door het coronavirus zitten de kinderen noodgedwongen thuis om te studeren. Wat is het dan fijn als ze ’s middags even lekker uit kunnen razen tijdens de Sport & Spel activiteiten op het Outdoorpark. Van maandag tot en met vrijdag (13.00 - 14.30 uur en 15.00 - 16.30 uur) een andere activiteit, maar welke dat zijn, blijft nog even een verassing. Vooraf aanmelden is verplicht! De kinderen worden voor bij de poort opgehaald, want de ouders kunnen door de coronamaatregelen het park niet betreden.

Doe mee met de online activiteiten

Van maandag 21 december 2020 tot zondag 3 januari heeft Outdoorpark Alkmaar een online actie georganiseerd. Er wordt elke dag een opdracht geplaatst op de social media kanalen van Outdoorpark Alkmaar. Voer jij deze opdracht goed uit? Dan maak jij kans op een supergave Outdoorpark bandana!

Houd de social media pagina's van Outdoorpark Alkmaar dus goed in de gaten en vergeet natuurlijk niet om te volgen.