Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Wij snappen dat u i.v.m. het coronavirus twijfelt over een bedrijfsuitje en de daarbij horende kosten en risico's. Daarom komen wij u tegemoet en is het mogelijk om 2 weken voor het geplande bedrijfsuitje kosteloos te annuleren. Dus reserveer nu het leukste uitje van Nederland voor 2021!

Bedrijven

Outdoorpark Alkmaar biedt diverse mogelijkheden voor groepsarrangementen. Een bedrijfsuitje op Outdoorpark Alkmaar is een unieke belevenis. De activiteiten testen precisie, snelheid en teambuilding. Creativiteit en doorzettingsvermogen worden op de proef gesteld. Outdoorpark Alkmaar biedt de volgende activiteiten aan:

Naast de activiteiten op het outdoorterrein zijn er nog meer mogelijkheden bij Outdoorpark Alkmaar. Zo kunt u uw bedrijfsuitje combineren met sportclinics of een toernooi in de naastgelegen sporthal. Een yogaclinic in de spiegelzaal, een vergadering in onze vergaderruimte en een frisse duik in het zwembad van het sportcomplex. Natuurlijk maken diverse horeca arrangementen zoals koffie met gebak, een borrel of een verzorgde barbecue uw dag compleet. De mogelijkheden bij Outdoorpark Alkmaar zijn vrijwel eindeloos.

Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveren of meer informatie