Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Samen met de familie naar Outdoorpark Alkmaar

Outdoorpark Alkmaar biedt de perfecte gelegenheid voor ouders en kinderen om samen een avontuurlijke en actieve ochtend te beleven. Het ouder- en kindklimmen is een fantastische activiteit waarbij jullie als team de uitdaging aangaan met de vele obstakels die het park te bieden heeft. Met behulp van een ervaren instructeur kunnen jullie veilig en met veel plezier klimmen, klauteren en slingeren door het park.

Het ouder- en kindklimmen is de perfecte manier om samen quality time door te brengen en tegelijkertijd fysiek bezig te zijn. Het is een unieke kans om elkaar te helpen, aan te moedigen en samen te genieten van alle uitdagingen die jullie te wachten staan. Het is ook een geweldige gelegenheid om je kind te laten zien dat je avontuurlijk bent en niet bang bent om nieuwe dingen te proberen. En natuurlijk is het ook gewoon ontzettend leuk om samen te spelen en te ontdekken.

De kosten voor het ouder- en kindklimmen bedragen slechts €20,- voor 1 ouder en 1 kind. Wij nodigen jullie van harte uit om samen met ons te genieten van een onvergetelijke ochtend vol avontuur en plezier. Het ouder- en kindklimmen is een geweldige manier om samen te bewegen, uitdagingen aan te gaan en herinneringen te maken die jullie voor altijd zullen koesteren. Schrijf je vandaag nog in en ontdek wat Outdoorpark Alkmaar te bieden heeft!