Heerlijke horeca arrangementen bij Outdoorpark Alkmaar.

Horeca

Horeca

Op zoek naar een onvergetelijke outdoor ervaring met vrienden, familie, klasgenootjes of collega’s? Dan ben je bij Outdoorpark Alkmaar aan het juiste adres! Naast de spannende activiteiten kun je nu ook genieten van een heerlijk horeca arrangement.

Verschillende arrangementen

Of je nu kiest voor het Luxe Lunch Buffet, de Nasi met Saté Buffet, het BBQ Outdoor Buffet, een Luxe BBQ Outdoor Buffet, een snackarrangement of een Hollandse Bar, onze horeca-arrangementen maken je dag compleet. Je hoeft je geen zorgen te maken over het meenemen van eten of drinken, want wij regelen alles voor je.

Na een dag vol actie, avontuur en adrenaline kun je genieten van een smakelijke maaltijd op onze gezellig picknicktafels. Hier kun je ontspannen en bijkomen terwijl je geniet van heerlijke gerechten en een verfrissend drankje. Het is de perfecte manier om je outdoor ervaring te vieren en de dag af te sluiten. De arrangementen van Outdoorpark Alkmaar zijn niet alleen lekker, maar ook betaalbaar en geschikt voor alle groepsgroottes.

Sluit je dag heerlijk af!

Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog je horeca arrangement bij Outdoorpark Alkmaar en beleef een onvergetelijke dag vol avontuur en heerlijk eten! Als je een activiteit reserveert via het aanmeldformulier, kan je ook het gewenste horeca arrangement selecteren. Voor meer informatie over de horeca, kan je terecht bij Sanne van Rheenen via sanne@henrys.nl.

Neem contact op met Outdoorpark Alkmaar
Op de afbeelding zie je onze prachtige veranda. Een ideale plek om te genieten van onze arrangementen!

Onderstaand onze horeca arrangementen