Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram
Datum: 21 mei 2019

Hele maand juni sporten bij het Outdoorpark Alkmaar met de ‘Juni-Pas’

In de maand juni is het mogelijk om met de ‘Juni-Pas’ te sporten bij Outdoorpark Alkmaar. Met de pas kan je deze maand aan alle Obstacle Run Trainingen meedoen, onder begeleiding van een ervaren trainer. In totaal zijn er vier Obstacle Run Trainingen in de maand juni. Een los ticket kost €9,-, voor de Juni-Pas (vier trainingen) betaal je €27,-. www.outdoorparkalkmaar.nl/training

Obstacle Run Training

Ben je een ervaren runner, ga je voor het eerst meedoen aan een obstacle run of wil je een keer sfeer proeven? Ben je op zoek naar een bootcamp training, maar dan nét even uitdagender en op een mooi en overzichtelijk park? De verschillende trainingen zijn geschikt voor iedereen. Hier leer je de kneepjes van een obstacle run kennen en zullen verschillende technieken worden behandeld. Denk aan onder andere touwklimmen, Cat Crow, Schippersslag en Monkey Bars. Natuurlijk besteden we ook veel aandacht aan oefeningen om je algemene kracht en uithoudingsvermogen te vergroten.

Meer informatie

De Obstacle Run Training is elke woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur bij Outdoorpark Alkmaar. Koop nu snel een Juni-Pas via www.outdoorparkalkmaar.nl/training en neem deel aan alle trainingen in de maand juni!

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht