Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Ouders en kids opgelet! Zondag 28 maart openen wij traditiegetrouw het outdoorseizoen met superleuke activiteiten op ons mooie, groene en overzichtelijke park. Onze tarieven worden dit jaar weer geïndexeerd. Boek je vóór 28 maart je kinderfeestje? Dan kan je nog bij ons terecht voor het 'oude' tarief van 2020!

Wij snappen dat u i.v.m. het coronavirus twijfelt over een kinderfeestje en de daarbij horende kosten en risico's. Daarom komen wij u tegemoet en is het mogelijk om 2 weken voor het geplande kinderfeestje kosteloos te annuleren. Dus reserveer nu het leukste uitje van Nederland voor 2021!

Een uniek en avontuurlijk kinderfeestje!

Vier je kinderfeestje in Outdoorpark Alkmaar en overwin samen met je vriendjes de Obstacle Run! Een avontuurlijk kinderfeestje waar plezier voorop staat en samenwerking nodig is. Een begeleider neemt de jarige en zijn/haar gasten mee op avontuur door het park. De buitenactiviteit duurt ongeveer 1,5 uur waarna er, voor  €2,65 extra, onbeperkt gezwommen kan worden in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart. Bekijk hiervoor wel even de openingstijden van het zwembad.

Een kinderfeestje kan alleen worden geboekt voor minimaal 8 deelnemers, wij hanteren een adviesleeftijd van minimaal 8 jaar.