De leukste kinderfeestjes vier je bij Outdoorpark Alkmaar

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Ben je klaar om je verjaardag te vieren op een manier die je nooit zult vergeten? Outdoorpark Alkmaar heeft het perfecte recept voor een unieke en avontuurlijke kinderfeestjes!

Een uniek en avontuurlijk kinderfeestje!

Stel je voor: jij en je vriendjes staan klaar om de Obstacle Run te trotseren, samen obstakels overwinnen en een geweldige tijd te beleven. Ons avontuurlijke kinderfeestje draait om plezier en samenwerking. Een ervaren begeleider leidt de weg terwijl jij en je vrienden het park ontdekken. Onze buitenactiviteit duurt ongeveer 1,5 uur vol spannende avonturen!

Natuurlijk is het nog leuker om samen met je vriendjes te vieren. Een kinderfeestje kan worden geboekt voor minimaal 8 deelnemers, en we raden een leeftijd van minimaal 8 jaar aan voor deelname.

Maak je feestje speciaal

En er is meer! We hebben speciale arrangementen samengesteld om jouw kinderfeestje nog specialer te maken:

Kies het arrangement dat het beste bij jou en je vrienden past en maak van je verjaardag een dag vol avontuur en plezier! Daarnaast kan je bij ons ook een activiteit op maat organiseren en kan je je feestje combineren met een heerlijk snackarrangement.

Dus waar wacht je nog op? Nodig je vrienden uit, trek je avontuurlijke schoenen aan en vier je verjaardag als nooit tevoren bij Outdoorpark Alkmaar. Een dag vol herinneringen en avonturen wacht op jou!

Onderstaand onze kinderfeestjes