Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Nieuws


Avontuur en plezier in de zomervakantie!

Datum: 21 juni 2023
Ben je op zoek naar avontuur en plezier tijdens de zomervakantie? Zoek niet verder! Outdoorpark Alkmaar nodigt jou en je familie uit om deel te nemen aan onze spannende vakantieactiviteiten. Gelegen in het prachtige landschap van Alkmaar, bieden zij een breed scala aan buitenactiviteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.Het zomerseizoen belooft een onvergetelijke ervaring te worden bij Outdoorpark Alkmaar, met een aantal spannende activiteiten. Meer informatie over de activiteiten in de zomervakantie vind je op www.outdoorparkalkmaar.nl/zomervakantie.
Meer informatie


Outdoorpark Alkmaar en SurvivAlkmaar organiseren tweede editie van de IJsjesrun

Datum: 30 mei 2023
Op zaterdag 8 juli organiseert Alkmaar Sport in samenwerking met SurvivAlkmaar de tweede editie van de IJsjesrun voor kinderen van 8 tot 14 jaar bij Outdoorpark Alkmaar. Tijdens de IJsjesrun volgen de deelnemers een route van ongeveer 3 kilometer over het park en Sportcomplex Vaart waarbij ze verschillende land- en waterobstakels moeten trotseren. De IJsjesrun start om 11.00 uur. De entree bedraagt € 10,- en online inschrijven is verplicht. De IJsjesrun wordt uiteraard afgesloten met een heerlijk ijsje!
Meer informatie


Leef je uit tijdens de Spel3Daagse!

Datum: 23 april 2023
Outdoorpark Alkmaar organiseert in de zomervakantie twee keer de Spel3Daagse voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Op 25, 26 en 27 juli (editie 1) en op 1, 2 en 3 augustus (editie 2) nemen de ervaren instructeurs de kinderen van 10.00 tot 15.00 uur mee over Outdoorpark Alkmaar, zwembad Hoornse Vaart en de sporthal van sportcomplex Hoornse Vaart.
Meer informatie


Nieuw obstakel Outdoorpark Alkmaar: Verzin een naam en win!

Datum: 14 maart 2023
Outdoorpark Alkmaar heeft tijdens de voorbereidingen op het nieuwe seizoen niet stilgezeten. Zo heeft het park - dat op zaterdag 1 maart de deuren heeft geopend een opfrisbeurt gekregen, zijn er nieuwe activiteiten ontwikkeld en als klap op de vuurpijl is er een splinternieuw obstakel op het uitgebreide park te vinden. Outdoorpark Alkmaar heeft een prijsvraag uitgeschreven voor het verzinnen van een naam voor het kersverse obstakel. Degene die de leukste naam verzint voor het obstakel, wint een 1,5 uur durende Obstakel Run clinic voor 10 personen!
Meer informatie


Feestelijke seizoensopening van Outdoorpark Alkmaar

Datum: 03 maart 2023
Op zaterdag 11 maart opent Outdoorpark Alkmaar haar deuren voor het nieuwe outdoorseizoen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Bezoekers zijn van 10.00 tot 13.00 uur van harte welkom om de spectaculaire land- en waterobstakels te beklimmen en om de luchtkussens te ontdekken. De entree tot het park bedraagt €4,-. Om deze feestelijke dag helemaal af te maken, viert zwembad Hoornse Vaart het feest mee en biedt na afloop van het bezoek aan Outdoorpark Alkmaar de gelegenheid om van 13.00 tot 16.00 uur te zwemmen voor slechts €2,-. Meer informatie over de opening van Outdoorpark Alkmaar is te vinden via: www.outdoorparkalkmaar.nl/opening2023.
Meer informatie

Afdeling communicatie
webmaster
communicatie@alkmaarsport.nl