Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Nieuws


Nieuw obstakel Outdoorpark Alkmaar: Verzin een naam en win!

Datum: 14 maart 2023
Outdoorpark Alkmaar heeft tijdens de voorbereidingen op het nieuwe seizoen niet stilgezeten. Zo heeft het park - dat op zaterdag 1 maart de deuren heeft geopend een opfrisbeurt gekregen, zijn er nieuwe activiteiten ontwikkeld en als klap op de vuurpijl is er een splinternieuw obstakel op het uitgebreide park te vinden. Outdoorpark Alkmaar heeft een prijsvraag uitgeschreven voor het verzinnen van een naam voor het kersverse obstakel. Degene die de leukste naam verzint voor het obstakel, wint een 1,5 uur durende Obstakel Run clinic voor 10 personen!
Meer informatie


Leef je uit tijdens de Spel3Daagse!

Datum: 10 maart 2023
Outdoorpark Alkmaar organiseert in de zomervakantie twee keer de Spel3Daagse voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Op 25, 26 en 27 juli (editie 1) en op 1, 2 en 3 augustus (editie 2) nemen de ervaren instructeurs de kinderen van 10.00 tot 15.00 uur mee over Outdoorpark Alkmaar, zwembad Hoornse Vaart en de sporthal van sportcomplex Hoornse Vaart.
Meer informatie


Feestelijke seizoensopening van Outdoorpark Alkmaar

Datum: 03 maart 2023
Op zaterdag 11 maart opent Outdoorpark Alkmaar haar deuren voor het nieuwe outdoorseizoen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Bezoekers zijn van 10.00 tot 13.00 uur van harte welkom om de spectaculaire land- en waterobstakels te beklimmen en om de luchtkussens te ontdekken. De entree tot het park bedraagt €4,-. Om deze feestelijke dag helemaal af te maken, viert zwembad Hoornse Vaart het feest mee en biedt na afloop van het bezoek aan Outdoorpark Alkmaar de gelegenheid om van 13.00 tot 16.00 uur te zwemmen voor slechts €2,-. Meer informatie over de opening van Outdoorpark Alkmaar is te vinden via: www.outdoorparkalkmaar.nl/opening2023.
Meer informatie


Outdoorpark Alkmaar brengt nieuwe beleving naar het buitenleven: Outdoor Levend Stratego!

Datum: 10 februari 2023
Op woensdag 1 maart is het tijd voor avontuur en teamwork tijdens onze nieuwste activiteit: Outdoor Levend Stratego. Kom tijdens de voorjaarsvakantie samen met je vrienden en familie om te strijden voor de overwinning en verover de vlag van de tegenstander. Van 13.00 tot 14.15 uur is het tijd om je strategische en tactische vaardigheden op de proef te stellen tijdens deze levendige versie van het populaire bordspel. Laat zien wat je in huis hebt en wie er met de overwinning naar huis gaat. Deelname aan deze activiteit kost slechts € 7,50 per persoon en garandeert ruim een uur vol plezier en spanning. Dus zorg dat je erbij bent!
Meer informatie


Even voorstellen: Cas Hoogland

Datum: 02 februari 2023
Mijn naam is Cas Hoogland uit Akersloot, 24 lentes jong en al weer een tijdje werkzaam voor Outdoorpark Alkmaar.
Meer informatie

Afdeling communicatie
webmaster
communicatie@alkmaarsport.nl