Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Nieuws


Outdoorpark Alkmaar sluit zomervakantie feestelijk af

Datum: 23 juli 2020
Op zaterdag 15 augustus organiseert Alkmaar Sport een sportieve dag ter afsluiting van de zomervakantie. Iedereen die kennis wil maken met het park, is van 10.00 tot 13.00 uur van harte welkom om de obstakels in het park te overwinnen. De entree tot het Outdoorpark bedraagt €2,-. Als klap op de vuurpijl kunnen bezoekers van de zomerafsluiting voor maar €2,65 recreatief zwemmen (alleen voor gezinnen) in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart. Vooraf inschrijven is verplicht en tickets zijn alleen online verkrijgbaar.
Meer informatie


Familie Picknick bij Outdoorpark Alkmaar

Datum: 06 juli 2020
Nu de zomervakantie juist gestart is in Alkmaar en omstreken introduceert Alkmaar Sport op haar Outdoorpark een nieuw concept; de ‘Family Picnic’. Een uniek en luxe uitje voor de hele familie. De familie neemt met goedgevulde picknickmand plaats aan de gereserveerde picknicktafel, waarbij gedurende twee uur iedereen het obstakelpark kan verkennen. Wie niet zo avontuurlijk is ingesteld geniet van het uitzicht over het park.
Meer informatie


Zomervakantie bij Outdoorpark Alkmaar

Datum: 15 juni 2020
Deze zomervakantie biedt Outdoorpark Alkmaar een sportief zomerprogramma aan voor de individuele bezoeker. Onder de noemer ‘Vakantie Programma’ kunnen bezoekers wekelijks op woensdag- en zaterdagochtend deelnemen aan een ‘Shooting programma’ of de ‘Obstacle Survival’.
Meer informatie


Outdoorpark Alkmaar weer open voor haar jongste gasten

Datum: 12 mei 2020
De nodige corona-maatregelen in acht nemend opent Alkmaar Sport haar Outdoorpark weer, in eerste instantie voor de jongste gasten. Wekelijks kunnen kinderen tot 12 jaar op woensdag en zondag meedoen aan het ‘Obstacle Survival’ programma waarbij zij het hele park verkennen. De poort gaat daarnaast open voor kinderen die hun kinderfeestje op een sportieve manier in de buitenlucht willen vieren. Ook voor grotere groepen kinderen, zoals schoolklassen, wordt een programma op maat samengesteld.
Meer informatie


Coronavirus en Alkmaar Sport - UPDATE 2 juni 2020

Datum: 15 april 2020
We krijgen op dit moment veel vragen omtrent het corona-virus en over de maatregelen die wij nemen om de verspreiding van het virus te beperken. Heel begrijpelijk. We willen u graag op de hoogte brengen over deze maatregelen.
Meer informatie

Afdeling communicatie
webmaster
communicatie@alkmaarsport.nl