Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Nieuws


Leef je uit tijdens de Spel3Daagse!

Datum: 04 oktober 2022
Doe in de herfstvakantie mee met de Spel3Daagse bij Outdoorpark Alkmaar. In deze 3 dagen nemen de ervaren instructeurs de kinderen van 10.00 tot 14.00 uur mee over Outdoorpark Alkmaar, zwembad Hoornse Vaart en de sporthal van sportcomplex Hoornse Vaart.
Meer informatie


Nieuwe activiteiten bij Outdoorpark Alkmaar

Datum: 03 oktober 2022
Outdoorpark Alkmaar heeft de afgelopen weken niet stilgezeten en heeft twee nieuwe activiteiten aan het uitgebreide programma toegevoegd. Bezoekers van het park kunnen op het overzichtelijke park deelnemen aan de Outdoorpoly activiteit. Daarnaast kunnen kinderen die hun kinderfeestje vieren tijdens de Obstacle Run + Onderwaterleven.
Meer informatie


Summer Evening Games op het park

Datum: 28 juli 2022
Outdoorpark Alkmaar organiseert in de zomervakantie 4 avonden de Summer Evening Games. Op maandag 8, woensdag 10, woensdag 17 en vrijdag 19 augustus kunnen kinderen in de leeftijdscategorie 8 tot 14 jaar van 19.00 tot 20.30 uur meedoen met de Summer Evening Games. Onder begeleiding van ervaren en enthousiaste instructeurs worden er verschillende spellen gespeeld op het overzichtelijke park. De kosten om deel te nemen bedraagt €10,-.
Meer informatie


Zomervakantie bij Outdoorpark Alkmaar!

Datum: 21 juli 2022
Deze zomervakantie biedt Outdoorpark Alkmaar een sportief zomerprogramma aan voor de individuele bezoeker. Onder de noemer ‘Zomer Activiteiten’ kunnen bezoekers wekelijks op woensdag deelnemen aan de ObstakelRun. Daarnaast start Outdoorpark Alkmaar ook weer met de Family Picnic. Een uniek en luxe uitje voor de hele familie! Meer informatie over de activiteiten in de zomervakantie is te vinden via www.outdoorpark.nl/vakantie.
Meer informatie


Family Picnic: een uniek en luxe uitje voor de hele familie!

Datum: 20 juli 2022
Na het succes van de afgelopen 2 jaar, kunnen families ook dit jaar weer deelnemen aan de populaire Family Picnic. De familie neemt met goedgevulde picknickmand plaats aan de gereserveerde picknicktafel, waarbij gedurende twee uur iedereen het obstakelpark kan verkennen. Wie niet zo avontuurlijk is ingesteld geniet van het uitzicht over het park. Vanaf € 37,50 krijgen bezoekers een picknickmand inclusief toegang tot het park voor twee volwassenen en twee kinderen.
Meer informatie

Afdeling communicatie
webmaster
communicatie@alkmaarsport.nl