Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Nieuws


IJsjesrun in samenwerking met SurvivAlkmaar

Datum: 07 juni 2022
Op zaterdag 2 juli organiseert Alkmaar Sport in samenwerking met SurvivAlkmaar een IJsjesrun voor kinderen van 8 tot 14 jaar bij Outdoorpark Alkmaar. Tijdens de IJsjesrun volgen de deelnemers een route van ongeveer 3 kilometer over het park en Sportcomplex Vaart waarbij ze verschillende land- en waterobstakels moeten trotseren. De IJsjesrun start voor groep 1 om 10.30 uur en groep 2 start om 11.30 uur. De entree bedraagt €7,50 en online inschrijven is verplicht. De IJsjesrun wordt uiteraard afgesloten met een heerlijk ijsje! Tickets zijn verkrijgbaar via www.outdoorparkalkmaar.nl/ijsjesrun.
Meer informatie


IJsjesrun 2022 bij Outdoorpark Alkmaar!

Datum: 07 juni 2022
Alkmaar Sport organiseert in samenwerking met SurviveAlkmaar op zaterdag 2 juli een IJsjesrun over Outdoorpark Alkmaar en Sportcomplex Vaart. Tijdens de survivalloop volgen de deelnemers een route van ongeveer 4 kilometer waarbij zij diverse land- en waterobstakels moeten trotseren. Om 09.30 uur start de IJsjesrun met een groep kinderen van SurviveAlkmaar. Om 10.30 en 11.30 uur starten er weer twee groepen van 50 kinderen. Ouders zijn van harte welkom op het park om hun kind aan te moedigen. De IJsjesrun wordt uiteraard afgesloten met een heerlijk ijsje!
Meer informatie


Outdoorpark Kids Club organiseert 5-weekse activiteit

Datum: 16 mei 2022
Alkmaar Sport start op woensdag 1 juni met een nieuwe reeks survival activiteiten op Outdoorpark Alkmaar. Op woensdag 1, 8, 15, 22 en 29 juni kunnen kinderen in de leeftijdscategorie 8 - 12 jaar van 15.00 - 16.15 uur meedoen met de Outdoorpark Kids Club. Elke dag staat er een ander thema centraal waaronder vuur maken, hutten bouwen, obstakels beklimmen, shooting en teambuilding. De kosten voor een losse les bedragen €10,- en voor een reeks van 5 lessen €40,-.
Meer informatie


Super leuke activiteiten in de meivakantie

Datum: 10 maart 2022
Alkmaar Sport biedt in de meivakantie een programma boordevol activiteiten aan voor kinderen vanaf 5 jaar bij Outdoorpark Alkmaar. Van maandag 2 mei t/m vrijdag 6 mei kunnen kinderen van 10.30 tot 12.00 uur meedoen aan de Obstacle Survival op het overzichtelijke park. Onder begeleiding van enthousiaste instructeurs gaan de kinderen het avontuur aan met de obstakels en tijdens de verschillende teambuildingsactiviteiten. Voor €2,- extra kunnen de kinderen aansluitend zwemmen bij het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart. Daarnaast staat er op maandag 2 en vrijdag 6 mei een lasergame avond op het programma. Tot slot kunnen ouders samen met hun kinderen op zondag 1 en 8 mei de obstakels bestormen tijdens het Ouder- en kindklimmen. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Meer informatie


Het leukste kinderfeestje vier je buiten bij Outdoorpark Alkmaar

Datum: 08 maart 2022
Wie van buitenspelen, obstakels, gezelligheid en leuke teamspelletjes houdt, kan bij Outdoorpark Alkmaar terecht voor een onvergetelijk kinderfeestje. Outdoorpark Alkmaar biedt een divers aanbod aan activiteiten voor kleine en grote groepen. Een van de populaire activiteiten die het park aanbiedt, zijn de kinderfeestjes. De jarige gaat samen met zijn/haar gasten op avontuur over het overzichtelijke en groene park waar plezier voorop staat en samenwerking nodig is. Een enthousiaste begeleider neemt de groep gedurende 1,5 uur mee door het park. Een kinderfeestje kan geboekt worden vanaf 8 deelnemers waarbij een adviesleeftijd van minimaal 8 jaar wordt gehanteerd.
Meer informatie

Afdeling communicatie
webmaster
communicatie@alkmaarsport.nl