Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Even voorstellen: Cas Hoogland

Mijn naam is Cas Hoogland uit Akersloot, 24 lentes jong en al weer een tijdje werkzaam voor Outdoorpark Alkmaar.

Sinds wanneer werk je bij Outdoorpark Alkmaar?

Na een periode van geweldig stagelopen vanuit het CIOS Haarlem ben ik hier aan het werk gegaan als instructeur. Dit was goed te combineren met mijn studie aan de Academie voor lichamelijke opvoeding. Na het afronden van mijn studie ben ik werkzaam als coördinator op het Outdoorpark. Samen met mijn collega Tom gaan we ook aankomend seizoen er weer alles aan doen om het park in goede banen te coördineren. Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder ons team van geweldige instructeurs, samen werken we naar het hoogst haalbare op Outdoorpark Alkmaar

Wat maakt het werken bij Outdoorpark Alkmaar zo leuk?

Samen met het team er elk seizoen weer een feest van maken. De groepen ontvangen met een lach en er voor zorgen dat ze met een nog grotere lach weer huiswaarts keren! De diversiteit op het park is groot, elke groep is anders en heeft zijn/haar eigen wensen die wij in vervulling proberen te brengen. Wij draaien elk seizoen met veel verschillende collega’s met ieder zijn/haar kwaliteiten. Naast collega’s beschikken wij dit seizoen weer over veel goede stagiaires die na de stage uren hopelijk door kunnen groeien naar instructeurs!

Lijkt het jou ook leuk om te werken bij Outdoorpark Alkmaar?

Wij zoeken nog 2 nieuwe collega's die op oproepbasis willen werken. Stuur snel je CV en Motivatie naar c.hoogland@alkmaarsport.nl en misschien werk jij komend seizoen ook wel bij ons op het prachtige park!

Datum: 02 februari 2023
Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht