Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Even voorstellen: Nick van der Zwet

Mijn naam is Nick van der Zwet, 22 jaar en woonachtig in Oudorp. Ik ben sportief en vind het leuk om te klimmen en te klauteren. Sinds ik het CIOS heb afgerond, ben ik werkzaam op Outdoorpark Alkmaar waar ik met plezier mijn uren maak!

Sinds wanneer werk je bij Outdoorpark Alkmaar?

Ik ben begonnen als stagiair bij Alkmaar Sport. Tijdens deze stage ben ik in beeld gekomen bij Outdoorpark Alkmaar. Het sprak mij natuurlijk al enorm aan omdat dit park een bepaalde uitstraling heeft dat mij meteen al enorm triggerde. Sinds mei 2022 ben ik hier daadwerkelijk gaan werken. Zo waren de meeste dagen in de week al ingevuld en was ik meer hier dan thuis te vinden. Tot op heden heb ik het hier enorm naar mijn zin.

Wat maakt het werken bij Outdoorpark Alkmaar zo leuk?

Wat voor mij het werken zo leuk maakt, is dat je met verschillende doelgroepen in contact komt en de diversiteit die het park te bieden heeft. Zo ben je niet alleen bezig met het begeleiden op het park, maar ook met bijvoorbeeld boogschieten, footgolf of het uitwerken van je idee├źn die het park beter kunnen maken. Naast de werkzaamheden, hebben we een enorm gezellig team die naast dat er gebikkeld moet worden ook altijd in is voor gezelligheid.

Lijkt het jou ook leuk om te werken bij Outdoorpark Alkmaar?

Wij zoeken nog 2 nieuwe collega's die op oproepbasis willen werken. Stuur snel je CV en Motivatie naar c.hoogland@alkmaarsport.nl en misschien werk jij komend seizoen ook wel bij ons op het prachtige park!

Datum: 19 januari 2023
Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht