Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Even voorstellen: Robert van Kampen

Mijn naam is Robert van Kampen. Ik ben 28 jaar oud en woonachtig in Heerhugowaard. Ik vind klimmen en  klauteren fantastisch! Mijn bijnaam op het Outdoorpark is dan ook JungleRobbie! (ROBBIE).

Sinds wanneer werk je bij Outdoorpark Alkmaar?

In 2016 kwam ik bij City Trainers Alkmaar terecht. Een project waarbij je leert sportactiviteiten te organiseren en te begeleiden. Ik had een stage nodig en die wist ik bij Alkmaar Sport te vinden. In mijn eerste jaar als stagiair was ik onder andere Freddy Fit! Daarnaast bouwde ik gigantisch veel ervaring op met evenementen waaronder sportspektakels op- en afbouwen en begeleiden. Na een jaar stage te hebben gelopen, mocht ik bij Alkmaar Sport blijven werken en dat kan je natuurlijk niet afslaan. Ik werk nu officieel al 5 jaar bij Alkmaar Sport als sportinstructeur.

Wat maakt het werken bij Outdoorpark Alkmaar zo leuk?

Het leukste is dat er altijd verschillende doelgroepen komen. Je hebt alle leeftijden van jong tot oud en dat maakt het werk super leuk. Daarnaast hebben we natuurlijk ook de verschillende land- en waterobstakels, archery tag en boogschieten. Super veel teambuilding spellen en ga zo maar door... er is echt van alles! En naast alle leuke activiteiten op het park heb ik ook een fantastisch team om me heen. Fijne collega's is het halve werk!

Lijkt het jou ook leuk om te werken bij Outdoorpark Alkmaar?

Wij zoeken nog 2 nieuwe collega's die op oproepbasis willen werken. Stuur snel je CV en Motivatie naar c.hoogland@alkmaarsport.nl en misschien werk jij komend seizoen ook wel bij ons op het prachtige park!

Datum: 19 januari 2023
Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht