Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram
Datum: 13 maart 2020

Update! Opening Outdoorpark Alkmaar uitgesteld

Zondag 29 maart opent Alkmaar Sport haar Outdoorpark traditiegetrouw wanneer de zomertijd ingaat voor het nieuwe outdoorseizoen. Iedereen die kennis wil maken met het park, is van 10.00 tot 14.00 uur van harte welkom om de obstakels in het park te overwinnen. Daarnaast zullen er sportieve en feestelijke activiteiten plaatsvinden op het park. Zo is voetbalclub AZ aanwezig om de leukste voetbalspelletjes te spelen, staan er diverse gave stormbanen op het park en kan iedereen deelnemen aan een speurtocht waar leuke prijzen te winnen zijn. De entree tot het Outdoorpark bedraagt €2,-. Als klap op de vuurpijl kunnen bezoekers van de opening voor maar €1,- zwemmen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart.

Sportieve activiteiten
Tijdens de opening van het park is voetbalclub AZ van de partij met diverse voetbalactiviteiten. Bezoekers kunnen het tijdens het gatenschieten en het boardingtoernooitje opnemen tegen de mascottes van AZ en Alkmaar Sport: Herrie, Berrie en Freddy Fit! Tevens is Surviv Alkmaar aanwezig om hun beweegbaan te begeleiden en is er een klein BMX parcours. Er is genoeg te beleven voor een heerlijk dagje uit.

Klimmen en klauteren op de obstakels
Op deze feestelijke dag staat het Obstacle Run parcours van het overzichtelijke en groene Outdoorpark Alkmaar centraal. Deelnemers klimmen en klauteren over de verschillende vaste obstakels, maar kunnen zich tijdens feesten en groepsuitjes onder begeleiding van deskundig personeel ook vermaken met diverse teamspellen. Wie geen zin heeft om nat of vies te worden kan ook de droge route volgen. Ofwel, Outdoorpark Alkmaar biedt een divers aanbod aan activiteiten aan voor groepen van 8 tot 500 personen. Op de woensdagavond en in vakanties kunnen ook individuen het park bezoeken en de obstakels zelfstandig of onder begeleiding van één van de deskundige trainers overwinnen.

Praktische informatie
Outdoorpark Alkmaar opent zondag 29 maart van 10.00 tot 14.00 uur haar deuren en nodigt iedereen uit bij de feestelijke opening van het Obstakelpark. Toegang tot het park is deze €2,- en bezoekers kunnen diverse obstakels uitproberen en deelnemen aan sportieve activiteiten. Daarnaast kunnen bezoekers dezelfde dag voor €1,- zwemmen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart. Let op: zondag 29 maart is ook de laatste dag om activiteiten te boeken tegen het lagere tarief van 2019.

Update! Opening Outdoorpark Alkmaar uitgesteld

Wij volgen de informatie en richtlijnen van het RIVM en de Overheid op. Evenementen met meer dan 100 personen worden afgelast. Dit betekent dat de opening van het Outdoorpark op zondag 29 maart helaas niet door kan gaan. Wij houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen. Daarnaast maken wij binnenkort de nieuwe datum van de opening van Outdoor Alkmaar bekend.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht