Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram
Datum: 18 februari 2022

Outdoorpark Alkmaar laat eigen publiek naam bedenken voor nieuw obstakel

Outdoorpark Alkmaar heeft tijdens de voorbereidingen op het nieuwe seizoen niet stilgezeten. Zo heeft het park - dat op dinsdag 1 maart opent - een opfrisbeurt gekregen, zijn er nieuwe activiteiten ontwikkeld en als klap op de vuurpijl is er een splinternieuw obstakel op het uitgebreide park te vinden. Outdoorpark Alkmaar heeft een prijsvraag uitgeschreven voor het verzinnen van een naam voor het kersverse obstakel. Degene die de leukste naam verzint voor het obstakel, gaat met een mooie prijs naar huis. Meer informatie over de prijsvraag is te vinden op www.outdoorparkalkmaar.nl/prijsvraag.

Wensen van de klant

Tom Leering, coördinator van Outdoorpark Alkmaar, is uiterst enthousiast over het spectaculaire obstakel. ‘’Wij vragen regelmatig feedback van onze bezoekers over wat er nog ontbreekt op ons park. Daaruit kwam duidelijk naar voren dat er behoefte is aan een nieuwe hindernis over het water. Na het bekijken van vele obstakels, kwamen wij uiteindelijk uit bij dit unieke obstakel''. Het nieuwe obstakel kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Leering vervolgt zijn verhaal: ''Het obstakel staat natuurlijk garant voor veel plezier tijdens de kinderfeestjes en schoolreisjes, maar we gaan het obstakel ook gebruiken bij de crossfit lessen waar kracht en uithoudingsvermogen centraal staat''.

Prijsvraag

Outdoorpark Alkmaar roept iedereen op om mee te doen met de prijsvraag en een naam in te sturen voor het obstakel. Dit kan tot maandag 28 februari via de Facebookpagina van Outdoorpark Alkmaar of door een mail te sturen naar Outdoorpark@alkmaarsport.nl. ''Uit alle inzendingen worden de drie beste namen gekozen. Vervolgens gaan wij samen met onze bezoekers, volgers en collega's brainstormen welke naam het beste bij het obstakel past. Tijdens de opening op dinsdag 1 maart maken wij de winnaar bekend. De nummer één krijgt uiteraard een mooie prijs op maat. De nummers twee en drie verdienen ook een troostprijs'', sluit Leering zijn verhaal af.
 

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht