Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Nieuwe activiteiten bij Outdoorpark Alkmaar

Outdoorpark Alkmaar heeft de afgelopen weken niet stilgezeten en heeft twee nieuwe activiteiten aan het uitgebreide programma toegevoegd. Bezoekers van het park kunnen op het overzichtelijke park deelnemen aan de Outdoorpoly activiteit. Daarnaast kunnen kinderen die hun kinderfeestje vieren tijdens de Obstacle Run + Onderwaterleven.

Outdoorpoly

Altijd al willen weten hoe het is om Outdoorpark Alkmaar in je bezit te hebben? Kom met je vrienden of collega’s naar Outdoorpark Alkmaar en creëer een Outdoorpoly! Gebaseerd op het bekende bordspel Monopoly. Koop alle obstakels op het levensechte speelbord en verklaar je medespelers failliet. Trotseer vervolgens succesvol de obstakels om je geld veilig in bezit te houden. Meer informatie.

Onderwaterleven kinderfeestje

Beleef de Obstacle Run in combinatie met de educatieve en leuke onderwaterlevenactiviteit! Met een schepnet ga jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes op pad in onze vijver vol waterleven. Ontdek wat er allemaal in en om de vijver leeft. Kan jij je vangst terugvinden op de zoekkaarten? Meer informatie.

Datum: 03 oktober 2022
Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht