Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram
Datum: 03 april 2020

Uitdagende vakantieactiviteit voor jonge avonturiers!

Op maandag 1 mei organiseert Outdoorpark Alkmaar van 09.30 tot 11.00 uur een unieke vakantieactiviteit waarbij deelnemers worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen op onze land- en waterobstakels.

Klimmen en klauteren

Onze ervaren instructeur zal de groep gedurende 1,5 uur begeleiden over de diverse obstakels op ons park. De deelnemers zullen moeten klimmen, klauteren, springen en balanceren om de finish te bereiken. Maar geen zorgen, onze instructeur zal de groep op een veilige manier begeleiden en voorzien van tips en tricks om de obstakels te overwinnen.

Voor deze activiteit raden we aan om een handdoek en droge kleding mee te nemen, aangezien er een grote kans is dat de deelnemers nat worden tijdens de activiteit.Deze activiteit is geschikt voor avontuurlijke kinderen tussen de 8 en 14 jaar oud, die graag een uitdaging aangaan. Het is een geweldige manier om de vakantie door te brengen, terwijl je actief bezig bent en nieuwe vrienden maakt.

Wees er snel bij en boek deze unieke activiteit op ons park. We kijken er naar uit om jou te verwelkomen bij Outdoorpark Alkmaar!

Meer informatie

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht