Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Interne opleiding tot instructeur

Ben jij 16 jaar of ouder en wil jij werken bij een sportief en dynamisch bedrijf? Aarzel dan niet en lees snel verder!

Instructeur in 3 weken

Voor het nieuwe outdoorseizoen zijn wij opzoek naar nieuwe collega's. Heb je geen ervaring als instructeur, maar wil je toch aan de slag als instructeur? Dat kan! In maart starten wij een intern opleidingstraject waar wij jou in 3 weken (3 maandagavonden) opleiden tot instructeur. Na het opleidingstraject loop je nog een aantal keer mee met een ervaren instructeur en vervolgens mag je je eigen groep begeleiden. Hoe gaaf is dat! Bevalt het na het opleidingstraject van beide kanten? Dan heten we je graag welkom in ons team!

Als instructeur begeleid je groepen van jong tot oud over ons prachtige groene park. Je zorgt ervoor dat de groepen een prachtige dag hebben waarbij plezier, teambuilding en samenwerken voorop staat.

Wat krijg je van ons?

  • Een interne cursus waar we je opleiden tot instructeur
  • Het traject start in maart en wij leiden je in 3 weken op tot instructeur
  • Garantie op een baan (van maart t/m oktober) op oproepbasis
  • Werken in de buitenlucht met de leukste collega's!

Aanmelden

Wil je deelnemen aan dit te gekke opleidingstraject en wil jij werken met de leukste groepen in de buitenlucht? Meld je snel aan en we nodigen je uit voor een intakegesprek waarin je alles uitgelegd krijgt. Aanmelden voor een intake kan tot zondag 20 februari bij Tom Leering via Outdoorpark@alkmaarsport.nl.