Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Veelgestelde vragen

Het is slecht weer, gaat mijn activiteit nu wel door?

De activiteit gaat altijd door! Alle activiteiten vinden plaats in de buitenlucht en we hebben veel uitwijkmogelijkheden in het programma. Afhankelijk van het weer zoeken we wat vaker de overkapping, dan wel het water op. Is het wat kouder weer is of waait het dan raden we aan een regenjack mee te nemen. Het is dan ook niet zomaar mogelijk een boeking te annuleren vanwege het weer.

Kan ik zomaar eens langskomen en de obstakels in het park uitproberen?

Het is niet mogelijk zomaar aan te komen waaien. Het Outdoorpark is alleen toegankelijk na boeking. Wil je een keer een uurtje komen trainen kijk dan bij 'Training' of er nog losse trainingen gepland staan waar je aan deel kan nemen!

Moet ik nog speciale kleding aan?

We raden aan sportieve, los zittende kleding aan te trekken. Het is belangrijk dat je dichte schoenen draagt. Ben je van plan je grenzen te verleggen? Zorg dan voor hoge sokken of een lange broek, de touwen kunnen in je benen snijden. Bij regen of wind raden we een regen-/windjack aan. Zorg voor een setje droge kleding en een plastic tas om je natte kleding in op te bergen, mocht je te water raken. Uiteraard kan je ook altijd voor de droge route kiezen.