Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

'Family Picnic'

Het lekkerste en sportiefste familie-uitje van deze zomer: Met een goedgevulde picknickmand op avontuur in Outdoorpark Alkmaar.

Voel je deze zomer lekker exclusief met een uniek luxe uitje naar Outdoorpark Alkmaar. Bij het park staat een picknicktafel met goedgevulde picknickmand klaar voor de hele familie. Het eten en drinken kan je afwisselen met een ontdekkingstocht in het Outdoorpark. Beklim de obstakels samen of alleen. Je kunt natuurlijk ook heerlijk rustig bij de picknicktafel blijven zitten en genieten van het uitzicht op de avonturiers op het park.

Outdoorpark Alkmaar
Outdoorpark Alkmaar is een groot en overzichtelijk, groen park wat verscholen ligt tussen de bomen achter zwembad Hoornse Vaart (Hertog Aalbrechtweg). Op het park staan heel veel vaste obstakels die je vaak als hindernis tegenkomt bij bekende mud- en obstacle runs. Daaromheen zijn heel veel teamspellen uitgezet, die je kunt spelen als je met een groep naar het park komt. Wie van jouw familie haalt droog de overkant bij de Tarzanswing over het water? Je kan de obstakels helemaal zelf uitproberen!

Dagen en tijden
Welke dagen je langs kunt komen, dat zie je op onze reserveringspagina. Er zijn twee tijdssloten en er is een beperkt aantal picknicktafels/-manden beschikbaar die je van te voren dient te reserveren, van 13.30-15.30 uur of van 15.30-17.30 uur.

Tarieven
Voor de goedgevulde picknickmand inclusief toegang tot het park betaal je € 37,50 en dit is inclusief toegang tot het park. Er is ook een luxe variant met alcoholische versnapering voor de volwassenen (voor € 39,95). De mand is gevuld voor twee volwassenen en twee kinderen, maar extra kinderen kunnen altijd bijgeboekt worden (€ 8,50 p.p.)!

Let op
Let op, het Outdoorpark is het leukst voor kinderen vanaf 8 jaar omdat zij dan zelf al veel obstakels kunnen bedwingen. Maar met hulp komen de jongeren kinderen ook een eind! Omdat we ook veel waterobstakels hebben is er veel water bij het park te vinden. Kinderen zonder A-diploma mogen dan ook niet onbegeleid rondlopen.

Kom voor een middag vol spel en plezier deze zomer met je familie naar Outdoorpark Alkmaar.

Reserveren

Reserveer nu uw toegangsticket via onze webshop >>>

Let op, u kunt de picknick uiterlijk 1 dag van te voren online reserveren. Wilt u op dezelfde dag nog een picknick reserveren? Neem dan contact op met Tom Leering (0641088332) en vraag naar de mogelijkheden!

Het pakket voor een extra kind van € 8,50 kunt u alléén i.c.m. een picknickmand reserveren.