Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook

Obstacle Run Training

Let op: Woensdag 19 september is er geen training in Outdoorpark Alkmaar

Ben je een ervaren runner, ga je voor het eerst meedoen aan een obstacle run of wil je een keer sfeer proeven? Ben je op zoek naar een bootcamp training, maar dan nét even uitdagender en op een mooi en overzichtelijk park? De verschillende trainingen zijn geschikt voor iedereen. Elke woensdagavond worden Obstacle Run Trainingen gegeven en is er de mogelijkheid om zelf je technieken te verbeteren. De lessen staan op zichzelf en zijn niet aan elkaar verbonden. Je kunt bijvoorbeeld één les komen volgen bij onze ervaren trainster of meerdere na elkaar. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf te komen trainen zonder begeleiding. Er zullen twee soorten trainingen plaatsvinden:

Recreant:
Op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur kunnen recreanten een training komen volgen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Hier leer je de kneepjes van een obstacle run kennen en zullen verschillende technieken worden behandeld. Denk aan onder andere touwklimmen, Cat Crow, Schippersslag en Monkey Bars. Natuurlijk besteden we ook veel aandacht aan oefeningen om je algemene kracht en uithoudingsvermogen te vergroten. Tijdens deze training is de mogelijkheid om vragen te stellen en om de technieken te oefenen, het laatste half uur kan je zelfstandig oefenen.

Zelfstandig:
Heb je al wat meer ervaring? Dan kun je van 20.00 tot 21.00 zelf komen trainen. Tijdens dit uur ben je vrij om gebruik te maken van onze obstakels.

Openingsactie:
De kosten voor de training Recreant bedraagt € 9,- p.p.
De kosten voor de training Zelfstandig bedraagt € 5,50 p.p.

Per lesgroep kunnen er maximaal 20 personen deelnemen van minimaal 16 jaar oud.

De trainingen starten weer in maart 2018.

Meld je hier aan

Komen de genoemde data je niet uit of is het je helaas niet gelukt een plekje te bemachtigen? Laat je mailadres achter, dan zullen wij contact opnemen als er nieuwe groepen starten of als er een plekje in één van de trainingen beschikbaar vrij komt.

Ik laat mijn mailadres achter