Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Crossfit

Start je week goed! Vanaf maandag 12 april t/m maandag 2 augustus kunnen deelnemers van 18.30 tot 19.30 uur (max 2 personen en max 4 personen) en van 19.45 - 20.45
uur (minimaal 8 personen) een crossfit training komen volgen onder begeleiding van een ervaren instructeur. De crossfit training is een combinatie van bootcamp, crossfit en obstakel run training. Werk in de buitenlucht aan je kracht, conditie en uithoudingsvermogen. De trainingen zijn op ons grote park helemaal helemaal coronaproof!

Ben je op zoek naar een bootcamp training, maar dan nét even uitdagender en op een mooi en overzichtelijk park? De verschillende trainingen zijn geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. Op maandagavond worden er crossfit trainingen gegeven en is er de mogelijkheid om zelf je technieken te verbeteren. De lessen staan op zichzelf en zijn niet aan elkaar verbonden. Je kunt bijvoorbeeld één les komen volgen bij onze ervaren instructeurs of meerdere na elkaar. Tijdens deze training is er uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen en om de technieken te oefenen.

Beschikbare dagen

  • Crossfit vindt t/m maandag 2 augustus elke maandag plaatst.

    Maximaal 2 personen

    Maximaal 4 personen

    Minimaal 8 personen