Nieuwe obstakel Outdoorpark Alkmaar

Parkverhuur

Parkverhuur

Hey daar, evenementenorganisator, sportliefhebber en bootcamp-enthousiasteling! Wij hebben het perfecte podium voor jouw activiteiten – Outdoorpark Alkmaar biedt jou de kans om het hele park, obstakels inbegrepen, op maat te huren. Parkverhuur is mogelijk voor meerdere doeleinden.

Geschikt voor allerlei evenementen

Stel je voor: een weelderig terrein vol uitdagende obstakels, waar avontuurlijke personen samenkomen en hun grenzen verleggen. Of je nu een bedrijfsevenement, een spannende bootcamp of een energieke sportactiviteit wilt organiseren, ons park is jouw speeltuin voor een onvergetelijke ervaring.

Verken de mogelijkheden

Wil je meer weten of ben je klaar om de mogelijkheden te verkennen? Aarzel niet! Neem contact op met Tom Leering, onze coördinator bij Outdoorpark Alkmaar. Stuur een e-mail naar outdoorpark@alkmaarsport.nl of bel hem op 06-41088332. Hij staat klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw visie en het creëren van een evenement dat nog lang in de herinnering zal blijven hangen. Klaar om het avontuur aan te gaan? Wacht niet langer, neem contact op en laat jouw ideeën tot leven komen bij Outdoorpark Alkmaar!