Contact

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of complimenten? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag! Hieronder vind je onze adresgegevens en het complimenten- en klachtenformulier. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op de tijden dat Outdoorpark Alkmaar geopend is.

Adresgegevens

Gratis parkeren

Wij zijn uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer (station Alkmaar-Noord) als met de auto (gratis parkeren). Je kunt parkeren op het parkeerterrein voor sportcomplex Hoornse Vaart (P1) of op het parkeerterrein naast het Van der Meij College (P2). Daarnaast is er ook voldoende plek om je fiets veilig te stallen.

Iets met ons delen?

Ben je niet tevreden over onze dienstverlening of heb je een klacht? Dan horen wij dit graag. Via ons klachtenformulier kan je contact met ons opnemen. Wij zullen je klacht zo snel mogelijk in behandeling nemen en proberen samen tot een oplossing te komen.

Heb je juist een compliment voor ons? Ook dat horen wij natuurlijk graag! Wij waarderen het enorm wanneer je de tijd neemt om je positieve ervaring met ons te delen. Wij streven ernaar om je vraag, opmerking, klacht of compliment zo snel mogelijk te behandelen en je een passend antwoord te geven.

Compliment of klacht

Heb je een compliment of klacht?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer over ons