Verenigingen

Verenigingen

Het kampioenschap vieren of je voorbereiden op het nieuwe seizoen? Bij Outdoorpark Alkmaar zijn er talloze activiteiten voor verenigingen. Voor de ultieme teamervaring biedt Outdoorpark Alkmaar een spannende activiteit aan die je teamband versterkt en je lachspieren traint: de Obstacle Run!

Lachen, gieren, brullen

Samen met je teamgenoten ga je de uitdaging aan, waarbij plezier en samenwerking voorop staan. Deze activiteiten zetten precisie, snelheid en teambuilding op de voorgrond en dagen je uit om je creativiteit en doorzettingsvermogen te laten zien. Onder de begeleiding van een ervaren instructeur, neemt deze buitenactiviteit je mee op een 1,5 uur durend avontuur door ons uitgestrekte park. Minimum vereiste: 8 deelnemers en een aanbevolen leeftijd vanaf 8 jaar.

Maak je teamuitje speciaal

Maar wacht, er is nog meer! Om je teamuitje extra bijzonder te maken, hebben we speciale arrangementen samengesteld:

Kies het arrangement dat het beste bij jou en je team past, en ervaar een dag vol avontuur en plezier die jullie band nog sterker maakt. En natuurlijk kun je deze opwindende activiteiten combineren met onze heerlijke horeca arrangementen, zodat je na al dat plezier ook lekker kunt bijtanken.

Bij Outdoorpark Alkmaar draait het allemaal om teambuilding, plezier en avontuur. Kom samen en creëer herinneringen die jullie nog lang zullen koesteren. We staan klaar om je teamuitje om te toveren tot een onvergetelijke dag in ons bruisende park!

Aanbod teamuitjes