De leukste kinderfeestjes vier je bij Outdoorpark Alkmaar

Scholen

Scholen

Breng je schoolklas mee naar Outdoorpark Alkmaar en laat je leerlingen een sportdag of klassenuitje beleven als nooit tevoren in het meest uitdagende obstakelpark van Noord-Holland! Wij bieden verschillende arrangementen aan voor scholen in het basisonderwijs, scholieren in het voortgezet onderwijs en studenten in het beroepsonderwijs.

Behaal samen de finish

Gelegen naast station Alkmaar-Noord, maken we de reis naar avontuur moeiteloos en handig. Geen gedoe met vervoer, want parkeren is volledig gratis. Eenmaal aangekomen, staan onze ervaren instructeurs klaar om een dag vol opwinding en teambuilding te verzorgen.

Ontdek samen met je klasgenoten de kracht van teamwork tijdens onze unieke Obstacle Run. Hier leren leerlingen niet alleen zichzelf overtreffen, maar ook elkaar helpen om de obstakels te overwinnen. Het parcours biedt een diverse reeks uitdagingen die klimmen, klauteren en creativiteit vereisen om de felbegeerde finishlijn te bereiken. Elk obstakel wordt een kans om te groeien en te presteren. Kies je eigen weg door het parcours en selecteer het niveau dat bij je past.

Diverse arrangementen

Bij Outdoorpark Alkmaar geloven we dat leren leuk en avontuurlijk kan zijn. Daarom hebben we diverse arrangementen samengesteld die aansluiten op de behoeften van jouw klas. Van spannende obstacle runs tot boogschieten en teambuilding activiteiten – er is voor elk wat wils!

Maak je dag compleet met een horeca arrangement en door aansluitend te genieten van een verfrissende duik in het nabijgelegen zwembad Hoornse Vaart. Voor slechts € 2,- per persoon kunnen de leerlingen hun avontuurlijke dag afsluiten met ontspanning en plezier in het water. Een perfecte afsluiting van een onvergetelijk schoolreisje!

Teambuilding, zelfvertrouwen en samenwerking!

Bij Outdoorpark Alkmaar streven we ernaar om niet alleen sportiviteit en avontuur te bevorderen, maar ook teambuilding, zelfvertrouwen en onderlinge samenwerking. Onze activiteiten zijn ontworpen om leerlingen uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs uit te dagen en te inspireren, terwijl ze zich vermaken en nieuwe vaardigheden ontdekken. Wil je toch iets anders? Dat kan! Wij bieden ook op maat gemaakte avonturen aan die perfect aansluiten op de behoeften van jouw school.

Kies voor een avontuurlijk schoolreisje en geef je leerlingen een dag vol actie, plezier en leerzame ervaringen. Neem vandaag nog contact met ons op om je schooluitje te plannen en een onvergetelijke dag vol avontuur te beleven!

Niet gevonden wat je zocht? Geen probleem!

Heb je niet helemaal gevonden wat je zoekt? Als onderdeel van Alkmaar Sport, bieden zwembad Hoornse Vaart en ijsbaan De Meent een breed scala aan geweldige zwem- en schaatsuitjes voor scholen.