Wie zijn wij_ Bij Outdoorpark Alkmaar

Wie zijn wij?

Outdoorpark Alkmaar

Welkom bij Outdoorpark Alkmaar, dé ultieme bestemming voor avontuur, plezier en onvergetelijke ervaringen! In 2017 transformeerde Klimpark Alkmaar in het bruisende Outdoorpark Alkmaar, een magische plek waar avontuurlijke harten sneller gaan kloppen. Met trots hebben we talloze kinderen, bedrijven, groepen, vrijgezellenfeesten, scholen, kinderfeestjes en sportteams mogen verwelkomen op ons uitgestrekte groene terrein. Hier hebben ze kunnen genieten van een wereld vol opwinding en activiteiten die de zintuigen prikkelen.

Kleine en grote groepen voor jong en oud

Wat maakt ons speciaal? Wij bieden een overvloed aan activiteiten voor kleine en grote groepen! Of je nu komt voor een intiem samenzijn met vrienden of een grootschalig bedrijfsuitje plant, ons park heeft voor elk wat wils. Met meer dan 20 land- en waterobstakels dagen we je uit om je grenzen te verleggen, je vaardigheden te testen en vooral plezier te hebben.

Hoogopgeleide instructeurs

Outdoorpark Alkmaar is inmiddels een begrip geworden in de omgeving. Onze indrukwekkende reeks uitdagingen heeft de harten van avonturiers gestolen en is een bron van vreugde en opwinding voor mensen van alle leeftijden. Veiligheid staat voorop bij ons op het park. Onze hoogopgeleide instructeurs staan altijd paraat op het park, zodat je met volle vertrouwen je avontuur kunt beleven.

Betaalbaar outdoorplezier

Het beste van alles is dat een dag vol avontuur in ons park ook nog eens betaalbaar is. We geloven dat avontuur toegankelijk moet zijn voor iedereen, en daarom bieden we deze buitengewone ervaring aan tegen een vriendelijk tarief. Klaar om je grenzen te verleggen en jezelf onder te dompelen in een wereld van opwinding en vreugde? Sluit je aan bij de Outdoorpark Alkmaar familie en laat het avontuur beginnen! Of je nu komt voor een adrenalinekick, teambuilding of gewoon pure vreugde, ons park wacht op je om ontdekt te worden.