Wie is wie?

Bij Outdoorpark Alkmaar vormen we een hecht en gepassioneerd team, klaar om jou een onvergetelijk avontuur te bezorgen! Maak kennis met enkele van onze stralende sterren.

Maak kennis met onze collega’s

Maak kennis met Cas Hoogland en Tom Leering. Onze coördinatoren zijn de drijvende krachten achter ons park. Vol passie en met een schat aan ervaring zorgen ze ervoor dat alles op rolletjes loopt. Onze vaste instructeurs Nick en Robert mag je ook niet missen op het park. Deze sportieve outdoorliefhebbers staan klaar om je te begeleiden bij het klimmen, klauteren en nog veel meer.

Beleef samen met ons een prachtige dag

Daarnaast hebben we een team van enthousiaste stagiaires die je helpen om het meeste uit je dag bij ons te halen. Bij Outdoorpark Alkmaar draait alles om plezier, avontuur, gezelligheid en passie voor het buitenleven. We zijn hier om ervoor te zorgen dat jouw uitje soepel verloopt en dat je en je groep met een glimlach naar huis gaan. Oja! en als je naar Outdoorpark Alkmaar komt, vergeet niet om hallo te zeggen tegen onze lieve mascotte, Chris het varken. Kom en beleef samen met ons het avontuur!

Onze avontuurlijke medewerkers

Onze avontuurlijke medewerkers