Activiteiten zomervakantie

Beleef een avontuurlijke zomervakantie!

Ben je klaar voor een zomer vol actie, plezier en onvergetelijke avonturen? Bij Outdoorpark Alkmaar beleef je de ultieme zomervakantie met onze avontuurlijke Outdoor Sportdag, de spannende Outdoor Fundag en de Outdoor 3-daagse! Dompel jezelf onder in een wereld van avontuur en geniet van het buitenleven! Onderstaand vind je alle informatie over onze activiteiten.

De hele zomervakantie door organiseren wij superleuke activiteiten. Daarnaast is ons park de perfecte plek voor kinderfeestjes, schoolreisjes, teamuitjes, bedrijfsuitjes en nog veel meer.

Outdoor Sportdag

Vier het 10-jarig jubileum van Alkmaar Sport met een spectaculaire Outdoor Sportdag! Op 20 juli openen wij samen met de sportregisseurs onze deuren voor een dag vol avontuur en plezier. Van 10.00 tot 13.00 uur kunnen kinderen van 6 tot 14 jaar voor slechts € 3,- onbeperkt klimmen en klauteren op ons avontuurlijke park. En als dat nog niet genoeg is, kun je voor € 2,- extra ook nog eens heerlijk zwemmen in zwembad Hoornse Vaart!

Met onze speciale 10-jarige strippenkaart dagen we je uit om alles te ontdekken wat ons park te bieden heeft. Daarnaast organiseren we in samenwerking met lokale trainers drie clinics (Flag Football, Archery Tag en Dans) die helemaal in het teken staan van avontuur en ontdekken. Voor maar € 1,- kun je meedoen aan een clinic (je hebt wel een entreekaartje voor het park nodig). Meld je snel aan via Alkmaar Actief en verzeker je van een plekje! Let op: heb je geen zwemdiploma? Zorg dan dat je ouders toezicht houden bij de waterkant.

Datum: zaterdag 20 juli

Tijd: 10.00 – 13.00 uur

Obstakel Fun

Van 30 juli tot en met 22 augustus barst het spektakel los! Elke dinsdag en donderdag staan we klaar om kinderen van 8 tot 12 jaar een onvergetelijke tijd te bezorgen met onze spetterende Obstacle Fun activiteiten. Onder begeleiding van een enthousiaste instructeur trotseren de kids 1,5 uur lang uitdagende land- en waterobstakels. Plezier en actie gegarandeerd!

Vergeet niet om een handdoek en droge kleding mee te nemen, want nat worden hoort erbij! En het avontuur houdt niet op bij de obstakels: na afloop kunnen de kinderen voor slechts € 2,- nog even heerlijk plonzen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart.

  • Datum: 30 juli, 1, 6, 8, 13, 15, 20 en 22 augustus
  • Tijd: 10.00 – 11.30 uur

Outdoor 3-daagse

Doe mee aan onze spectaculaire Outdoor 3-daagse! Op dag 1 duiken we in een wereld van obstakels, teambuilding, boogschieten en zwemmen in zwembad Hoornse Vaart. Dag 2 barst van de actie met een spannende obstakel run, meer zwemmen en toffe spellen in de sporthal. En op dag 3 sluiten we af met de ultieme obstakel run, waar je al je nieuwe vaardigheden kunt laten zien op onze uitdagende route. Drie dagen vol adrenaline, lachen en geweldige momenten wachten op jou bij Outdoorpark Alkmaar!

Dag 1

Op maandag 22 juli starten we met een onvergetelijke dag vol obstakels, teambuilding, boogschieten en zwemmen bij zwembad Hoornse Vaart (vergeet je zwemspullen niet!). Van 10.00 tot 15.00 uur zullen we samen het Outdoorpark verkennen en verschillende uitdagende activiteiten ondernemen.

  • Datum: maandag 22 juli
  • Tijd: 10.00 – 15.00 uur
  • Let op: neem je zwemspullen mee

Dag 2

Op dinsdag 23 juli gaan we door met nog meer avonturen, waaronder een obstakel run, zwemmen in zwembad Hoornse vaart en leuke spellen in de grote sporthal van het zwembad. Ook hier is zwemkleding vereist, want we gaan er een spetterende dag van maken van 10.00 tot 15.00 uur.

  • Datum: dinsdag 23 juli
  • Tijd: 10.00 – 15.00 uur
  • Let op: neem je zwemspullen mee

Dag 3

Op vrijdag 26 juli bereiken we het hoogtepunt met de Obstakel Run! Tussen 10.00 en 12.00 uur dagen we je uit om je vaardigheden te tonen op onze uitgezette obstakelroute. Ren zoveel rondes als je kunt en laat zien wat je hebt geleerd tijdens de afgelopen dagen vol avontuur.

  • Datum: vrijdag 26 juli
  • Tijd: 10.00 – 15.00 uur

Mis deze geweldige zomervakantie activiteiten niet bij Outdoorpark Alkmaar. Schrijf je nu in en beleef een onvergetelijke vakantie vol actie en plezier!

Zomerse activiteiten bij Outdoorpark Alkmaar

Onze activiteiten

Activiteiten zomervakantie

Activiteiten zomervakantie

Ben je klaar voor een zomer vol actie, plezier en onvergetelijke avonturen? Bij Outdoorpark Alkmaar beleef je de ultieme zomervakantie met onze avontuurlijke Outdoor Sportdag, de spectaculaire…

Outdoor Triatlon

Outdoor Triatlon

Outdoorpark Alkmaar en zwembad Hoornse Vaart presenteren met trots een gloednieuwe activiteit speciaal voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en studenten van het beroepsonderwijs: de Outdoor…

Archery Tag

Archery Tag

Archery Tag bij Outdoorpark Alkmaar is het perfecte spel voor degenen die houden van adrenaline en teamdynamiek. Raak al je tegenstanders om te zegevieren!

Boogschieten

Boogschieten

Ontdek de kunst van precisie en concentratie bij Outdoorpark Alkmaar met onze boeiende boogschietactiviteit! Boogschieten is meer dan alleen spierkracht; het draait om focus, ontspanning en het…

Expeditie Alkmaar

Expeditie Alkmaar

Outdoorpark Alkmaar biedt diverse mogelijkheden voor groepsarrangementen. Een bedrijfsuitje op Outdoorpark Alkmaar is een unieke belevenis. Expeditie Alkmaar is gericht op precisie, snelheid,…

Footgolf

Footgolf

Footgolf bij Outdoorpark Alkmaar brengt het beste van twee werelden samen en zorgt voor een prachtige ervaring. Scoor jij een hole-in-one?

Lasergamen

Lasergamen

Lasergamen bij Outdoorpark Alkmaar is een onvergetelijke ervaring voor iedereen die van een adrenalinekick houdt. Ons park biedt de perfecte omgeving voor een spannend spel met vrienden, familie of…

Lopifit

Lopifit

Ben jij klaar voor een unieke en ontspannen manier om grote afstanden lopend af te leggen? Maak kennis met de Lopifit, een Nederlandse uitvinding die je een onvergetelijke ervaring biedt!

Obstacle Run Clinic

Obstacle Run Clinic

Bij Outdoorpark Alkmaar komen avontuur, teambuilding en plezier samen voor een onvergetelijk basisschooluitje! Bij ons draait alles om avontuurlijke ervaringen die de harten van de kinderen sneller…

Outdoorpoly

Outdoorpoly

Stap in de wereld van onroerend goed en strategie met onze unieke activiteit: Outdoorpoly bij Outdoorpark Alkmaar! Als je altijd al hebt willen ervaren hoe het voelt om heer en meester te zijn van…

Tour de Alkmaar

Tour de Alkmaar

Tour de Alkmaar bij Outdoorpark Alkmaar is een interactieve en spannende manier om de stad Alkmaar te ontdekken. Kortom, Tour de Alkmaar is niet alleen een leuke activiteit, maar ook een ideale…