Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Lasergamen

Lasergamen bij Outdoorpark Alkmaar is een onvergetelijke ervaring voor iedereen die van een adrenalinekick houdt. Ons park biedt de perfecte omgeving voor een spannend spel met vrienden, familie of collega's.

Onze lasergame-arena is ontworpen om de spelervaring zo realistisch mogelijk te maken. Je waant jezelf in een futuristische wereld waarin je moet strijden tegen andere teams om te zien wie de beste schutter is. Met obstakels, muren en schuilplaatsen is er genoeg ruimte om je te verstoppen en tactische beslissingen te nemen. Je speelt dit spel met een helm op en een wapen in je handen. De sensoren op de helm registreren elke keer dat je wordt geraakt en houden de score bij. Het doel is om meer punten te scoren dan je tegenstanders door zo nauwkeurig mogelijk te schieten.

Speel tegen elkaar in teamverband of neem het op tegen al je vrienden in een spannend duel. We bieden de mogelijkheid om dit spel in de avond te spelen, wat voor nog meer spanning en sensatie zorgt. Lasergamen bij Outdoorpark Alkmaar is geschikt voor alle leeftijden en ervaringsniveaus. Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, onze lasergame-arena biedt genoeg uitdaging en plezier voor iedereen.

Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog je lasergame ervaring bij Outdoorpark Alkmaar en ervaar de spanning en sensatie van dit futuristische spel!

Praktische informatie

  • Prijs: € 25,- per persoon
  • Duur: 1,5 uur
  • Aantal personen: 10 tot 18 personen
  • Kledingadvies: Sportieve en/of Makkelijk zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden