Beroepsonderwijs

Outdoorpark Alkmaar is de ultieme bestemming voor onverschrokken studenten in het beroepsonderwijs die op zoek zijn naar een adembenemend schoolreisje of een onvergetelijke sportdag! Wij staan te popelen om jullie te verwelkomen en een dag vol actie, teambuilding en avontuur te bezorgen. Onze diverse arrangementen zijn speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten op de behoeften van de scholen. Wij raden aan om een sportieve outfit aan te trekken die past bij het weer. Naast de spannende activiteiten kun je nu ook genieten van een heerlijk horeca arrangement.

Obstacle Run

Voor degenen die geen uitdaging uit de weg gaan, hebben we de sensationele Obstacle Run. Baan je eigen weg langs diverse obstakels en kies je eigen niveau. Maar vergeet niet je medestudenten in de gaten te houden, want samenwerking is cruciaal om de finishlijn te bereiken. En als je niet vies wilt worden, hebben we een droge route voor je klaarliggen! Deze dag staat volledig in het teken van plezier, en onze professionele begeleiders zorgen ervoor dat elke student het beste uit zichzelf haalt. Wie van jullie slaagt erin als eerste alle obstakels te overwinnen?

 • Prijs: € 14,- per persoon
 • Duur: 1,5 uur
 • Aantal personen: minimaal 8 studenten

Obstacle run en teambuilding

Voor een combinatie van adrenaline en teambuilding bieden we onze Obstacle Run gecombineerd met uitdagende teambuilding spellen aan. Precisie, snelheid en vooral teamwork staan centraal. Van het betoverende doolhof tot het overwinnen van het griezelige spinnenweb en het slim oplossen van puzzels in het mijnenveld, deze spellen dagen jullie kracht en creativiteit uit. Werk samen om obstakels te overwinnen en zorg ervoor dat niemand wordt uitgeschakeld!

 • Prijs: € 15,- per persoon
 • Duur: 2 uur
 • Aantal personen: minimaal 8 studenten

Obstacle run en shooting

Voor wie op zoek is naar nog meer actie, hebben we onze Obstacle Run in combinatie met een gave shooting activiteit. Ontdek de wereld van boogschieten en ervaar de sensatie van Archery Tag, een dynamische mix van trefbal en paintball met pijl en boog. Dankzij de speciale foam-tops op de pijlen kun je genieten van plezier zonder ongemak, en onze hoogwaardige paintball maskers beschermen je gezicht.

 • Prijs: € 17,- per persoon
 • Duur: 2 uur

Outdoor Triatlon

Outdoorpark Alkmaar en zwembad Hoornse Vaart presenteren met trots een gloednieuwe activiteit speciaal voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en studenten van het beroepsonderwijs: de Outdoor Triatlon! Ben je op zoek naar dé ultieme sportdag voor jouw leerjaar of school? Zoek dan niet verder, want wij hebben het perfecte programma samengesteld om jullie sportieve grenzen te verleggen en een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Vind hier meer informatie over de Outdoor Triatlon.

 • Prijs: de kosten zijn € 10,- per persoon bij 60 deelnemers en € 8,- per persoon bij 120 deelnemers. Let op: de baanhuur van het zwembad is hier niet inbegrepen. De kosten voor de baanhuur bedragen € 13,13 per uur per baan (het aantal banen is afhankelijk van het aantal leerlingen).
 • Duur: ongeveer 3 uur
 • Aantal personen: minimaal 60

Eindig met zwemplezier!

Rond je dag perfect af met een verfrissende duik in het nabijgelegen zwembad Hoornse Vaart. Voor slechts € 2,- per persoon kunnen leerlingen hun avontuurlijke dag afsluiten met ontspanning en plezier in het water. Een ideale afsluiting van een onvergetelijk schoolreisje!

Bij Outdoorpark Alkmaar dagen we jullie uit om je grenzen te verleggen, samen te werken en jullie vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? Neem vandaag nog contact met ons op en maak van je schooluitje een schitterend avontuur!

Niet gevonden wat je zocht? Geen probleem!

Heb je niet helemaal gevonden wat je zoekt? Als onderdeel van Alkmaar Sport, bieden zwembad Hoornse Vaart en ijsbaan De Meent een breed scala aan geweldige zwem- en schaatsuitjes voor scholen.

Aanmelden schoolreisje

Wil je meer informatie of wil je direct reserveren?(Vereist)
In welke activiteit ben je geïnteresseerd?(Vereist)
Wat is de gewenste datum voor het schoolreisje?(Vereist)
Wat is de gewenste tijd voor het schoolreisje?(Vereist)
Wil je gebruik maken van onze horeca arrangementen?(Vereist)
Welk horeca arrangement?(Vereist)

Diverse arrangementen bij Outdoorpark Alkmaar voor scholen in het beroepsonderwijs.JPG

Aanbod scholen