Voortgezet onderwijs

Outdoorpark Alkmaar is de ultieme bestemming voor avontuurlijke scholen in het voortgezet onderwijs die op zoek zijn naar een onvergetelijk schoolreisje of klassenuitje! Wij zijn er klaar voor om jullie te verwelkomen en een dag vol spanning, teamwork en opwinding te bieden. Onze diverse arrangementen sluiten naadloos aan bij de wensen van scholen in het voortgezet onderwijs. Wij raden aan om een sportieve outfit aan te trekken die past bij het weer. Naast de spannende activiteiten kun je nu ook genieten van een heerlijk horeca arrangement.

Obstacle Run

Voor de echte avonturiers hebben we de spannende Obstacle Run. Daag jezelf en je klasgenoten uit om de obstakels te overwinnen op ons speciaal ontworpen parcours met obstakels van verschillende niveaus. Of je nu vies wilt worden of liever droog blijft, er is voor elk wat wils!

 • Prijs: € 14,- per persoon
 • Duur: 1,5 uur
 • Aantal personen: minimaal 8

Obstacle run en teambuilding

Als je op zoek bent naar de ultieme mix van avontuur en samenwerking, dan is onze Obstacle Run in combinatie met de teambuilding spellen echt iets voor jou. Met spellen als het betoverende doolhof, het uitdagende spinnenweb, touwtrekken en het intrigerende mijnenveld dagen we jullie uit om jullie kracht, creativiteit en samenwerkingsvaardigheden te testen. Werk samen om obstakels te overwinnen en zorg ervoor dat niemand wordt uitgeschakeld!

 • Prijs: € 15,- per persoon
 • Duur: 2 uur
 • Aantal personen: minimaal 8

Obstacle run en shooting

Voor degenen die van nog meer actie houden, bieden we onze Obstacle Run in combinatie met een unieke shooting activiteit aan. Verken de wereld van boogschieten en ervaar de opwinding van Archery Tag, een geweldige mix van trefbal en paintball met een pijl en boog. De speciale foam-tops op de pijlen zorgen voor plezier zonder ongemak, en onze hoogwaardige paintball maskers beschermen het gezicht. Actie en spanning zijn gegarandeerd!

 • Prijs: € 17,- per persoon
 • Duur: 2 uur

Outdoor Triatlon

Outdoorpark Alkmaar en zwembad Hoornse Vaart presenteren met trots een gloednieuwe activiteit speciaal voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en studenten van het beroepsonderwijs: de Outdoor Triatlon! Ben je op zoek naar dé ultieme sportdag voor jouw leerjaar of school? Zoek dan niet verder, want wij hebben het perfecte programma samengesteld om jullie sportieve grenzen te verleggen en een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Vind hier meer informatie over de Outdoor Triatlon.

 • Prijs: de kosten zijn € 10,- per persoon bij 60 deelnemers en € 8,- per persoon bij 120 deelnemers. Let op: de baanhuur van het zwembad is hier niet inbegrepen. De kosten voor de baanhuur bedragen € 13,13 per uur per baan (het aantal banen is afhankelijk van het aantal leerlingen).
 • Duur: ongeveer 3 uur
 • Aantal personen: minimaal 60

Spetterende afsluiting

Na al deze spanning is het nu tijd om te ontspannen. Voor slechts € 2,- per persoon kunnen jullie genieten van het plezier van zwembad Hoornse Vaart. Glijbanen, zwembaden en interactieve spellen staan klaar om jullie te verwelkomen. Hierdoor is dit een perfecte aanvulling op jullie onvergetelijke schoolreisje.

Bij Outdoorpark Alkmaar draait alles om avontuur en plezier, verpakt in uitdagende en opwindende activiteiten die de banden tussen leerlingen versterken en zelfvertrouwen opbouwen. Klaar om je schooluitje naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en laat Outdoorpark Alkmaar je beste schoolherinnering worden!

Niet gevonden wat je zocht? Geen probleem!

Heb je niet helemaal gevonden wat je zoekt? Als onderdeel van Alkmaar Sport, bieden zwembad Hoornse Vaart en ijsbaan De Meent een breed scala aan geweldige zwem- en schaatsuitjes voor scholen.

Aanmelden schoolreisje

Wil je meer informatie of wil je direct reserveren?(Vereist)
In welke activiteit ben je geïnteresseerd?(Vereist)
Wat is de gewenste datum voor het schoolreisje?(Vereist)
Wat is de gewenste tijd voor het schoolreisje?(Vereist)
Wil je gebruik maken van onze horeca arrangementen?(Vereist)
Welk horeca arrangement?(Vereist)

Het leukste schoolreisje voor scholen uit het voortgezet onderwijs vier je bij Outdoorpark Alkmaar

Aanbod scholen