Basisonderwijs

Welkom bij Outdoorpark Alkmaar, waar avontuur, teambuilding en plezier samenkomen voor een onvergetelijk basisschooluitje! Bij ons draait alles om avontuurlijke ervaringen die de harten van de kinderen sneller laten kloppen. Onze stoere activiteiten zijn doordrenkt van energie en opwinding, en we zijn hier om te laten zien dat het ook draait om leren, samenwerken en het overwinnen van uitdagingen. Wij bieden diverse arrangementen aan voor scholen in het basisonderwijs. Wij raden aan om een sportieve outfit aan te trekken die past bij het weer.

Overwin de obstacle run

Laat ons je meenemen op een reis vol adrenaline met onze beroemde Obstacle Run. Klim, klauter en sprint over verschillende obstakels terwijl je je eigen weg naar de overwinning baant. Vergeet niet om je klasgenoten aan te moedigen, want samenwerking is de sleutel tot succes. En maak je geen zorgen, als je niet in de stemming bent om vies te worden, hebben we een droge route voor je!

  • Prijs: € 13,- per persoon
  • Duur: 1,5 uur
  • Aantal personen: minimaal 8
  • Snackarrangement: € 5,50 per persoon (bekijk hier)

Obstacle run en teambuilding

Maar wacht, er is meer! Voor de echte durfals hebben we de ultieme combinatie: de Obstacle Run en teambuilding spellen. Dit is waar precisie, snelheid en teamwork samenkomen. Van betoverende doolhoven tot het overwinnen van het spinnenweb en het tactisch oplossen van puzzels in het mijnenveld, dit is de ultieme test voor jou en je klasgenoten.

  • Prijs: € 14,- per persoon
  • Duur: 2 uur
  • Aantal personen: minimaal 8
  • Snackarrangement: € 5,50 per persoon (bekijk hier)

Spetterende activiteit

Na al dat harde werk en avontuur, is het tijd voor wat welverdiende ontspanning. Voor slechts € 2,- per persoon kunnen jullie aansluitend genieten van het zwembadplezier in zwembad Hoornse Vaart. Glijbanen, zwembaden en interactieve games staan op jullie te wachten, waardoor dit een ideale aanvulling is op jullie onvergetelijke schoolreisje.

Kies voor Outdoorpark Alkmaar en geef je basisschoolklas de dag van hun leven! Onze professionele begeleiders zorgen ervoor dat de energie hoog blijft en dat teamspirit de overhand heeft. Dus trek je avontuurlijke schoenen aan en bereid je voor op actie, lachen en samenwerking zoals nooit tevoren. Neem vandaag nog contact op om jullie stoere schoolreisje te plannen!

Aanmelden schoolreisje

Wil je meer informatie of wil je direct reserveren?(Vereist)
In welke activiteit ben je geïnteresseerd?(Vereist)
Wat is de gewenste datum voor het schoolreisje?(Vereist)
Wat is de gewenste tijd voor het schoolreisje?(Vereist)
Wil je gebruik maken van onze horeca arrangementen?(Vereist)
Welk horeca arrangement?(Vereist)

Het leukste schoolreisje voor scholen in het basisonderwijs vier je bij Outdoorpark Alkmaar

Aanbod scholen