Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Scholen opgelet! Zondag 28 maart openen wij traditiegetrouw het outdoorseizoen met superleuke activiteiten op ons mooie, groene en overzichtelijke park. Onze tarieven worden dit jaar weer geïndexeerd. Boek je vóór 28 maart je schoolreisje voor 2021? Dan kan je nog bij ons terecht voor het 'oude' tarief van 2020!

Wij snappen dat scholen i.v.m. het coronavirus twijfelen over een schoolreisje en de daarbij horende kosten en risico's. Daarom komen wij de scholen tegemoet en is het mogelijk om 2 weken voor het geplande schoolreisje kosteloos te annuleren. Dus reserveer nu het leukste schoolreisje van Nederland voor 2021!

Scholieren in het Voortgezet Onderwijs

Teambuilding en plezier zijn de twee ingrediënten voor een onvergetelijk uitje met de klas. Hieronder vind je alle nodige informatie over de arrangementen voor het voortgezet onderwijs. Van een uitdagend obstakel parcours voor iedereen tot een shooting arrangement met de unieke activiteit: Archery Tag. In overleg zijn alle activiteiten en combinaties mogelijk.

Corona protocol

Ook tijdens de activiteiten voor het VO hanteren wij ons corona-protocol wat u terugvindt op www.outdoorparkalkmaar.nl/corona. Het is mogelijk uw arrangement te combineren met buitenzwemmen in zwembad Hoornse Vaart.