Snackarrangement

Hallo avontuurlijke jonge ontdekkingsreiziger! Naast de spannende activiteiten kun je nu ook genieten van een heerlijk horeca arrangement. Bij Outdoorpark Alkmaar hebben we het perfecte traktatie-avontuur voor jou en je vrienden – het snackarrangement voor scholen en kinderfeestjes!

Een lekkere traktatie tijdens je kinderfeestje of schoolreisje

Stel je voor: heerlijke patat met jouw favoriete saus, een knapperige snack die je zelf kiest, en om het af te maken, een verfrissend raket- of perenijsje. En we hebben niet alleen aan de lekkernijen gedacht, maar ook aan verfrissende limonade om je dorst te lessen na al dat spelen.

En weet je wat het beste is? Dit spannende snackarrangement kost slechts € 5,50 per persoon. Dat betekent dat je je smaakpapillen kunt verwennen en je energie kunt opladen!

Een onvergetelijke ervaring

Of je nu je klasgenoten wilt verrassen met een heerlijke traktatie na een dag vol avonturen, of je verjaardag wilt vieren met je beste vrienden, ons snackarrangement voor scholen en kinderfeestjes is precies wat je nodig hebt.

Dus verzamel je vrienden, maak je klaar voor plezier en lekker eten, en duik in dit smakelijke avontuur. Reserveer nu jouw activiteit en maak van je speciale dag een onvergetelijke ervaring bij Outdoorpark Alkmaar!

Snackarrangement bij Outdoorpark Alkmaar

Bekijk alle horeca arrangementen