BBQ Outdoor Buffet

Klaar voor een smaakvol avontuur? Bij Outdoorpark Alkmaar hebben we iets dat je smaakpapillen zeker zal laten juichen: ons sensationele BBQ Outdoor Buffet!

Klaar voor een smaakvol avontuur?

Stel je voor: sissende kipsaté van malse dijenvlees, sappige runderhamburgers en verrukkelijke vis van het seizoen, rechtstreeks van de grill naar jouw bord. En dat is nog maar het begin! Geniet van een knapperige groene salade met feta, een verfrissende aardappelsalade en sappige watermeloen om het geheel in balans te brengen.

En wat is een BBQ zonder stokbrood en kruidenboter? We hebben ook pindasaus en een scala aan andere sauzen om je smaakbeleving naar een hoger niveau te tillen.

Onweerstaanbaar lekker!

Dit onweerstaanbare BBQ Outdoor Buffet is beschikbaar voor slechts € 22,50 per persoon. En als je je ervaring wilt upgraden, voeg dan 2 uur onbeperkt bier, wijn en/of verfrissende frisdrank toe voor slechts € 14,50 per persoon.

Ons BBQ-pakket is beschikbaar voor groepen vanaf 15 personen. Dus nodig je vrienden, familie of collega’s uit en bereid je voor op een smakelijk festijn te midden van onze prachtige buitenomgeving. Wacht niet langer – boek nu jouw activiteit en laat je smaakpapillen de tijd van hun leven beleven!

BBQ Outdoor Buffet bij Outdoorpark Alkmaar

Bekijk alle horeca arrangementen