Luxe BBQ Outdoor Buffet

Staan jouw smaakpapillen klaar voor een buitengewone traktatie? Welkom bij Outdoorpark Alkmaar’s ultieme smaakbeleving: het Luxe BBQ Outdoor Buffet!

Een feest van smaken

Stel je voor: een feest van smaken, kleuren en geuren, midden in onze prachtige buitenomgeving. Begin met een verrukkelijke pastasalade met tonijn, en geniet daarna van een groene salade met heerlijk romige geitenkaas. Een verfrissende aardappelsalade en sappige watermeloen brengen een harmonieuze balans aan jouw bord.

Het wordt alleen maar beter als je onze selectie vlees en vis ontdekt! Proef de malse kipsaté, sappige BBQ-worstjes, hartige biefstukjes en de smakelijke spies van gamba’s, alles rechtstreeks van de grill. En we zouden onze geliefde sauzen niet vergeten – pindasaus en een scala aan andere smaakmakers om jouw maaltijd naar een hoger niveau te tillen.

Culinaire ervaring in de buitenlucht

Dit buitengewone Luxe BBQ Outdoor Buffet is beschikbaar voor slechts € 32,50 per persoon. Wil je je ervaring nog specialer maken? Voeg dan 2 uur onbeperkt bier, wijn en/of verfrissende frisdrank toe voor slechts € 23,50 per persoon.

Plan dit feest van smaken met een groep vanaf 15 personen. Dus roep je vrienden, familie of collega’s bij elkaar en bereid je voor op een onvergetelijke culinaire reis te midden van de natuurlijke schoonheid van ons park. Waar wacht je nog op? Reserveer nu jouw activiteit en geef jouw smaakpapillen de traktatie die ze verdienen!

Luxe BBQ Outdoor Buffet bij Outdoorpark Alkmaar

Bekijk alle horeca arrangementen