Obstacle Run en Boogschieten

Wil je een kinderfeestje dat boordevol spannende activiteiten zit? Dan hebben we iets geweldigs voor je bij Outdoorpark Alkmaar – een combinatie van boogschieten en een te gekke Obstacle Run!

Help elkaar om de obstakels te overwinnen

Baan je eigen weg langs verschillende obstakels, waarbij je zelf je niveau kiest. Bij de Obstacle Run help je elkaar om de obstakels te overwinnen. Teamwork is de sleutel om het hele parcours te overmeesteren. En geen zorgen als je niet vies wilt worden, want we hebben ook een droge route!

Maar dat is nog niet alles! Tijdens dit avontuurlijke feestje leer je ook de kunst van het boogschieten. In groepjes ontdek je de basis van boogschieten met een houten handboog. Een geweldige kans om je innerlijke boogschutter te ontdekken!

Spetterende afsluiting

En de pret stopt hier niet! Voor slechts € 2,- per persoon kunnen de kinderen aansluitend genieten van zwembad Hoornse Vaart. Zwembaden, glijbanen en interactieve games wachten op hen voor een spetterende afsluiting van de dag. Natuurlijk is het ook mogelijk om je feestje te combineren met een heerlijk snackarrangement.

Dus waar wacht je nog op? Roep je vrienden bij elkaar, trek je avontuurlijke schoenen aan en kom naar Outdoorpark Alkmaar voor een kinderfeestje dat je nooit zult vergeten. Boogschieten, obstakels en een duik in het zwembad – alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier! Reserveer nu en maak je klaar voor een episch feestje!

Praktische informatie

  • Prijs: € 15,50 per persoon
  • Duur: 1,5 uur

Aanmelden kinderfeestje

Wil je meer informatie of wil je direct reserveren?(Vereist)
In welke activiteit ben je geïnteresseerd?(Vereist)
Wat is de gewenste datum voor het kinderfeestje?(Vereist)
Wat is de gewenste tijd voor het kinderfeestje?(Vereist)

Kinderfeestje - Obstacle Run en Boogschieten bij Outdoorpark Alkmaar

Aanbod kinderfeestjes