Obstacle Run en Teambuilding

Ben je op zoek naar een kinderfeestje dat barst van de spanning en uitdaging? Zoek niet verder, want bij Outdoorpark Alkmaar beleef je een onvergetelijke dag vol avontuur met onze sensationele Obstacle Run en teambuilding activiteit!

Samenwerken en plezier

Baan je een weg banen langs diverse obstakels. Bij de Obstacle Run help je elkaar om die obstakels te overwinnen. Samenwerken is de sleutel om het hele parcours te veroveren. En maak je geen zorgen als je liever niet vies of nat wordt, want dan volg je gewoon de droge route!

Wie lost het raadsel op?

En dat is nog niet alles! Combineer jouw Obstacle Run met uitdagende teambuilding spellen! Deze spellen vinden plaats op en rondom het obstakelpark. Verwacht betoverende doolhoven, spinnenweb-avonturen, spannend touwtrekken en het oplossen van puzzels in het mijnenveld. Werk samen, los raadsels op en voorkom uitschakeling terwijl je slimme strategieën bedenkt.

Feestelijke afsluiting

Maar de pret stopt hier niet! Voor slechts € 2,- per persoon kunnen de kinderen aansluitend genieten van zwembad Hoornse Vaart. Zwembaden, glijbanen en interactieve spellen wachten op hen voor een spetterende afsluiting van de dag.

Natuurlijk is het ook mogelijk om je feestje te combineren met een heerlijk snackarrangement. Dus waar wacht je nog op? Verzamel je vrienden, trek je sportieve schoenen aan en kom naar Outdoorpark Alkmaar voor een kinderfeestje vol actie, teamwerk en heel veel plezier! Reserveer nu en bereid je voor op een dag die je nooit zult vergeten!

Praktische informatie

  • Prijs: € 13,50 per persoon
  • Duur: 1,5 uur

Aanmelden kinderfeestje

Wil je meer informatie of wil je direct reserveren?(Vereist)
In welke activiteit ben je geïnteresseerd?(Vereist)
Wat is de gewenste datum voor het kinderfeestje?(Vereist)
Wat is de gewenste tijd voor het kinderfeestje?(Vereist)

Aanbod kinderfeestjes