Obstacle Run en Onderwaterleven

Hé avonturier in de dop! Ben je klaar voor het ultieme kinderfeestje vol avontuur en ontdekking? Outdoorpark Alkmaar heeft iets spectaculairs voor je in petto – een unieke combinatie van een Obstacle Run en een spannende onderwaterlevenactiviteit!

Samenwerking is de sleutel

Kies je eigen pad op je eigen niveau tussen de diverse obstakels. Bij de Obstacle Run help je elkaar om de obstakels te verslaan. Samenwerking is de sleutel om het hele parcours te veroveren. Maar als je liever niet vies of nat wordt, hebben we ook een droge route voor je!

Wat leeft er allemaal in onze vijver?

En dat is nog niet alles! Je avontuur wordt nog magischer wanneer je het combineert met onze educatieve en leuke onderwaterlevenactiviteit. Gewapend met een schepnet ga je op ontdekking in onze vijver, op zoek naar waterleven. Wat leeft er allemaal in en rond de vijver? Kun je je vangst herkennen op de zoekkaarten?

Neem een duik!

En het plezier gaat door! Voor slechts € 2,- per persoon kunnen de kinderen aansluitend genieten van zwembad Hoornse Vaart. Zwembaden, glijbanen en interactieve spellen wachten op hen voor een spetterende afsluiting van de dag. Maar wacht, er is meer! Wil je je feestje nog specialer maken? Voeg een heerlijke snack toe aan je dag vol avonturen.

Dus waar wacht je nog op? Nodig je vrienden en vriendinnen uit, trek je avontuurlijke schoenen aan en maak je klaar voor een kinderfeestje dat je nooit zult vergeten. Reserveer nu en maak je klaar voor een dag vol ontdekkingen, obstakels en heel veel plezier!

Praktische informatie

  • Prijs: € 14,50 per persoon
  • Duur: 1,5 uur

Aanmelden kinderfeestje

Wil je meer informatie of wil je direct reserveren?(Vereist)
In welke activiteit ben je geïnteresseerd?(Vereist)
Wat is de gewenste datum voor het kinderfeestje?(Vereist)
Wat is de gewenste tijd voor het kinderfeestje?(Vereist)

Kinderfeestje Obstacle Run en Onderwaterleven bij Outdoorpark Alkmaar

Aanbod kinderfeestjes